Carlsberg er et af Danmarks største bryggerier. De anses den dag i dag for at være en af de førende i verden indenfor bryggerier. De har da også produktion i mere end 35 forskellige lande. Deres mest populære produkt er Carlsberg pilsner, som sælges i mere end 150 markeder.

Virksomheden blev grundlagt i 1847, så det er altså en af de danske virksomheder som har været på markedet rigtig længe. De havde i 2021 en omsætning på 58,54 milliarder danske kroner. Virksomheden blev stiftet af J.C Jacobsen.

Hvis du har besluttet dig for at købe Carlsberg aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Carlsberg aktier

Carlsberg aktier

Carlsberg aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Skal jeg investerer i aktier?

Om aktier er det rigtig for dig at investerer i eller om du måske mere er typen der vil investerer i kryptovaluta. Det er noget som du selv skal beslutte dig for, vi giver dig alt den information vi kan om firmaer her på siden, så du har det bedste grundlag at træffe en beslutning ud fra. 

Hvis du er træt af at betale negative renter i banken af din opsparing, så burde du helt klart overveje at begynde og investerer i aktier. Du kan nemlig ved at investere i aktier, få din opsparing til at vokse sig større. I stedet for at se den blive mindre ved at stå på bankkonto.

Køb din første Carlsberg Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i carlsberg aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe carlsberg aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Carlsberg aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra carlsberg.

For at købe carlsberg aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine carlsberg aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Carlsberg aktier?

Hvis du har lyst til at investerer i en aktie, som er i gennemsnit steget flere procenter om året igennem de sidste fem år, så er carlsberg aktien måske noget for dig. Det er en virksomhed som er i en kaliber for sig selv, og det er en forretning som efterhånden har været her i rigtig mange år. 

De har klaret de værste kriser igennem tiden og efter min mening en meget kapital stærk virksomhed som har kræfterne til at klare mange flere kriser. De har været utrolig gode til at få deres produkter ud på markedet.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Carlsberg aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster Carlsberg aktier?

Kursen på Carlsberg aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Carlsberg aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Carlsberg aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.