Norske udbytte aktier er længe noget som vi danskere har været vilde med at investerer i og det er der da også mange gode grunde til. For der er ofte et højt udbytte pr aktie, når du investerer i norske udbytte aktier og det gør det endnu mere interessant for investorer. Du kan finde alle norske udbytte aktier hos Etoro og Plus500 som er de to aktieplatforme som vi anbefaler, du handler dine udbytte aktier på.

Du kan her på siden og finde vores favoritter indenfor norske udbytte aktier 2023. Vi har samlet en lille liste nederst på siden, så du nemt kan få et overblik over dem og se om det er nogle du vil investere i.

Se vores liste med nogle af de bedste udbytteaktier fra Norge samt hvilke handelsplatforme, som vi mener er blandt de bedste platforme.

Bedste Norske udbytteaktier 2023

  • Orkla – Virksomheden Orkla er en stor og anerkendt virksomhed, som ejer en helt masse kendte brands undersig. Det er for eksempel dem der ejer Kims og mange andre kendte mærker. De udbetaler også et godt udbytte til deres aktionærer.
  • Mowi – Mowi er en virksomhed som er en af de største i norge indenfor laks. Derudover er den også blevet kåret som en af de mest populære norske udbytte aktier. 
  • Equinor – Norske Equinor er et stort norsk energiselskab, som anses for at være en af de største i Norge. De udbetaler et højt udbytte pr aktie du ejer.
Etoro-liste
5.0/5

Bedste handelsplatform til at købe Norske udbytteaktier 

Når du har besluttet dig for at købe Norske udbytte aktier, så det næste du skal gøre, er at vælge hvilken handelsplatform du vil bruge til at købe og sælge dine aktier igennem. Her anbefaler vi du enten bruger Etoro eller Plus500, det er de to største på markedet og det er dem der har den bedste platform at handle aktier osv på.

Vi har længere nede i artiklen her, lavet en liste med nogle populære investeringsplatforme med billig kurtage, et gratis aktiedepot, en god brugervenlighed, samt et stort udvalg af Europæiske udbytteaktier.

Du kan også læse vores store guide til udbytteaktier.

Bedste aktieplatforme til køb af udbytteaktier fra Norge

    1. Etoro – eToro er en af verdens største handelsplatforme. Platformen tilbyder gode investeringsmuligheder for tradere og investorer og indeholder over 2000 unikke investeringsprodukter. Dette inkluderer blandt andet over 2000 aktier og 40+ kryptovalutaer. Du betaler 0 kr. i kurtage på køb af aktier
    2. Plus500 – Plus500 er en af de mest kendte online børsmæglere i Danmark. Det er den største online børsmægler i Norden og bliver dagligt brugt af flere tusind brugere bare i Danmark.

    Vi anbefaler eToro når du skal købe dine udbytteaktier fra Norge. En stor fordel ved at købe de forskellige Norske udbytteaktier på eToro er, at når du får dit udbytte fra dine aktier, så kan du få geninvesteret alt dit udbytte uanset hvor stort beløbet måtte være, uden at din egen investering bliver spist op af hverken kurtage eller gebyr. eToro har nemlig 0 kr. gebyr og kurtage på aktiehandel.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Bayer aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Vi anbefaler eToro, hvor du kan købe og sælge udbytteaktier med kurtage på 0 kr.

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Find Norske Udbytteaktier

For at finde dine Amerikanske udbytteaktier på enten etoro eller plus500, så skal du blot søge efter den oppe i søgefeltet, som du kan se på billedet herunder og derefter klikke ind på dem. Så kan du handle det antal du ønsker at købe.

Længere nede på siden, vil vi vise dig en stor liste med amerikanske udbytteaktier som du kan købe, og som vi mener er spændende.

danske udbytteaktier

Bedste Norske Udbytteaktier 2023

Herunder kan du se den liste med Norske udbytteaktier, som vi mener er spændende og som vi anbefaler du kigger nærmere på i 2023. Se vores anbefalinger i dag og start med at gøre dig økonomisk uafhængig i 2023.

Orkla aktier

orkla aktier

Orkla er en af norges største virksomheder indenfor mode. De arbejder blandt andet indenfor Dagligvarehandel, Foodservice, Specialhandlen , Apoteker, Bageri og meget mere i Norge. Det er altså en virksomhed i den helt store liga og det er også derfor de udbetaler et højt udbytte. De havde i 2019 en omsætning på 44 milliader NOK og har mere end 30.000 medarbejdere.  

Seneste Orkla aktier udbytte: 3.28%

Mowi aktier

mowi aktier

Mowi er en norsk lakseproducent og anses for at være en af de største i norden. Virksomheden driver dambrug i Norge, Sverige, Skotland, Canada, Færøerne, Irland og Chile. Derudover så forarbejder og eksporter de også selv deres fisk, hvilket gør det endnu nemmere for dem at tjene flere penge. 

Seneste MOWI aktier udbytte: 1.48%

Equinor aktier

equinor aktier

Equinor anses for at være et af de største og førende energiselskaber i Norge. Selskabet hed tidligere statoil, men blev senere fusionen med statoil og energidivisionen i 2007. De har i dag mere end 31.000 ansatte og har forretninger i mere end 40 lande rundt om i verden. Virksomheden blev desuden grundlagt i 1972 i Norge.

Seneste Equinor aktier udbytte: 2.08%