Adidas er en meget velkendt og anerkendt virksomhed i hele verden og den er efterhånden og ved at være en af de helt store virksomheder i verden. De har formået at skabe et univers med tøj, sko, træningstøj og meget mere, som rammer en meget stor gruppe og som altid er meget moderne. 

Adidas er et tysk mærke som blev grundlagt i 1949 af Adolf Dassler. Det er i dag en meget anerkendt virksomhed som ofte bliver brugt af mange store sportstjener og os almindelige mennesker til dagligt. Virksomheden havde i 2016 ikke mindre end 60.617 ansatte, det tal er meget højere den dag i dag. De havde en omsætning i 2018 på 21,92 milliarder euro. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Adidas, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Adidas aktier

Adidas aktier

Adidas aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Adidas aktier?

Hvis du vælger at købe aktier hos Adidas, så kommer du faktisk til at eje en del af virksomheden og det er derfor din aktie også kommer til at stige i værdi når virksomheden gør. Når man skal købe en aktie , så gælder det om at købe den så billigt som muligt for derefter at sælge den dyre.

Hvis vi kigger på adidas aktien over det sidste år på grafen ovenover her. Så kan vi se den er gået en del ned det sidste år, det kan der være mange grunde til. Vi har som sagt haft corona i hele verden, det er noget som er gået ud over virksomheder i stor stil, da de har skulle lukke mange af deres butikker i en periode. 

Køb din første Adidas aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Adidas så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Adidas aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Adidas aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Adidas. 

For at finde Adidas aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Adias aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Adidas aktier?

Som nævnt tidligere så er det noget som du skal have den rigtige mavefornemmelse af. Jeg vil dog sige at hvis du godt kunne tænke dig at investerer i en virksomhed som giver dig et lille men sikkert afkast årligt, så er adidas aktier en rigtig mulighed. De er efterhånden blevet så store, at det er næste uundgåeligt at de går konkurs og skulle de komme i problemer, så vil der ikke være nogle problemer med at få en investor med ind i virksomheden. 

Jeg har selv valgt at købe et par stykker i Adidas, det har jeg gjort med en lang sigtet strategi på i mellem 10 og 20 år og forventer at få et rigtig fint afkast på den. Men vil du hellere købe aktier og sælge dem hurtigt igen, så er det ikke adidas aktien der er den rigtige for dig.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Adidas aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Adidas aktien?

Kursen på adidas aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Adidas aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Adidas aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.