Europæiske Udbytte aktier er noget af de vi investerer mest i og det er der da også gode grunde til. For de fleste Europæiske virksomheder er nogle som vi kender i Danmark og så er det virksomheder som udbetaler et højt udbytte pr aktie du ejer, det er blot nogle af grundene til det er blevet så populært at investerer i Europæiske udbytte aktier. 

En anden god grund til at investerer i Europæiske udbytte aktier, er at du får udbetalt udbytte en gang årligt, så kan du enten vælge at investerer de penge eller du kan bruge dem til dit privatforbrug, og så har du altså stadig dine aktier som stiger i værdi.

Du kan her på siden få vores anbefalinger til de bedste Europæiske udbytte aktier i 2023, det er udbytte aktier som vi mener du bør holde et skarp øje med her i 2023. Få et hurtigt overblik over de bedste Europæiske udbytte aktier længere nede på siden.

Se vores liste i bunden af artiklen her med nogle af de bedste udbytteaktier fra Europa.

Bedste Europæiske udbytteaktier 2023

  • Novo Nordisk – Denne aktie er blevet kåret som den mest populære aktie for os danskere. Det er en virksomhed som 90% af alle der starter med at investerer, investerer i. De udbetaler et højt udbytte til deres aktionærer, hvilke også gør den oplagt til sin portefølje af udbytte aktier.
  • Volvo – Volvo er en verdenskendt forretning, som er anerkendt for deres gode kvalitet som kan holde utrolig længe. Derudover så er det også en virksomhed som er godt på vej ind i elbil markedet og en forretning jeg tror vi vil se meget mere til i fremtiden. De udbetaler også et højt udbytte.
  • Telia – Når du har en mobiltelefon, så har du formentlig og brugt telia en eller flere gange før. Det er en af de største indenfor mobilbranchen og de menes for at være den førende virksomhed i norden. Derfor er det også et oplagt valg, når du skal købe udbytteaktier.
Etoro-liste
5.0/5

Bedste handelsplatform til at købe Europæiske udbytteaktier 2023

Når du har besluttet dig for at købe Europæiske udbytte aktier, så det næste du skal gøre, er at vælge hvilken handelsplatform du vil bruge til at købe og sælge dine aktier igennem. Her anbefaler vi du enten bruger Etoro eller Plus500, det er de to største på markedet og det er dem der har den bedste platform at handle aktier osv på.

Vi har længere nede i artiklen her, lavet en liste med nogle populære investeringsplatforme med billig kurtage, et gratis aktiedepot, en god brugervenlighed, samt et stort udvalg af Europæiske udbytteaktier.

Du kan også læse vores store guide til udbytteaktier.

Bedste aktieplatforme til køb af udbytteaktier fra Europa

  1. Etoro – eToro er en af verdens største handelsplatforme. Platformen tilbyder gode investeringsmuligheder for tradere og investorer og indeholder over 2000 unikke investeringsprodukter. Dette inkluderer blandt andet over 2000 aktier og 40+ kryptovalutaer. Du betaler 0 kr. i kurtage på køb af aktier
  2. Plus500 – Plus500 er en af de mest kendte online børsmæglere i Danmark. Det er den største online børsmægler i Norden og bliver dagligt brugt af flere tusind brugere bare i Danmark.

Vi anbefaler eToro når du skal købe dine udbytteaktier fra Europa. En stor fordel ved at købe de forskellige Europæiske udbytteaktier på eToro er, at når du får dit udbytte fra dine aktier, så kan du få geninvesteret alt dit udbytte uanset hvor stort beløbet måtte være, uden at din egen investering bliver spist op af hverken kurtage eller gebyr. eToro har nemlig 0 kr. gebyr og kurtage på aktiehandel.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Bayer aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Vi anbefaler eToro, hvor du kan købe og sælge udbytteaktier med kurtage på 0 kr.

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Find Amerikanske Udbytteaktier

For at finde dine Amerikanske udbytteaktier på enten etoro eller plus500, så skal du blot søge efter den oppe i søgefeltet, som du kan se på billedet herunder og derefter klikke ind på dem. Så kan du handle det antal du ønsker at købe.

Længere nede på siden, vil vi vise dig en stor liste med amerikanske udbytteaktier som du kan købe, og som vi mener er spændende.

danske udbytteaktier

Bedste Amerikanske Udbytteaktier 2023

Herunder kan du se den liste med Amerikanske udbytteaktier, som vi mener er spænde og som vi anbefaler du kigger nærmere på i 2023. Se vores anbefalinger i dag og start med at gøre dig økonomisk uafhængig i 2023.

Novo Nordisk aktier

novo nordisk aktier

Novo nordisk er en af de mest kendte og veludviklet virksomheder i dansk historie. Virksomheden blev grundlagt i 1923 og deres formål er at udvikle lægmidler som kan gøre en forskel specielt indenfor diabets og andre kroniske sygdomme. 

Hvis du siger medicin, så siger du også novo nordisk, det gælder både Danmark og andre lande. De er gået hen og blevet Danmarks største medicinalvirksomhed og de producerer blandt andet insulin, væksthormoner og kønshormoner.

Seneste Novo Nordisk aktier udbytte: 1,23%

Telia aktier

telia aktier

Telia er en af de mest kendte virksomheder i Danmark og de fleste af os har nok brug dem på et eller andet tidspunkt i vores liv i form af mobil abonnement. Telia er den femtestørste televirksomhed i Europa med mere en 20.000 ansatte og over 23 millioner kunder.

Virksomheden Telia blev grundlagt 2002 i Sverige. Det er en virksomhed med flere forskellige datterselskaber, de ejer blandt andet Telia Finland, Telia Eesti, Halebop og mange flere. De omsatte for 5,7 milliarder svenske kroner i 2020. 

Seneste udbyttebetaling: 6.00%

McDonald’s aktier

mcdonalds aktier

Mcdonalds er en af verdens største virksomheder og det er et firma vi alle sammen nok besøger lidt for ofte. Virksomheden blev grundlagt i 1940 i USA af 2 personer ved navn Richard og Maurice McDonald. Og lige siden den gang har deres forretning vokset år efter år og det gør den stadig den dag i dag.

Der er hele 40.031 McDonalds restauranter rundt om i verden og det tal er også stigende hvert år. McDonalds omsatte i 2021 for ikke mindre end 23,22 Milliarder dollars.

Seneste McDonalds aktier udbytte: 2,18%

Volvo aktier

volvo aktier

Volvo er et meget anerkendt og købt bilmærke. De er blandt andet kendt for deres gode kvalitet og et bilmærke som har været her i efterhånden rigtig mange år. Virksomheden er en svensk virksomhed som producerer og sælger personbiler, lastbiler og varevogne. De blev i 1999 solgt til ford som der også er ejer af dem den dag i dag.

Volvo virksomheden blev stiftet i 1927 i Gotebord i Sverige, hvor de også stadig den dag i dag har hovedkontor. Virksomheden blev stiftet af Assar Gabrielsson og Gustaf Larson. 

Seneste udbyttebetaling: 6.28%