Nordea bank er en finanskoncern som arbejder i hele norden. Deres hovedkvarter lå oprindeligt i Stockholm, men er senere blevet flyttet til Helsinki. Firmaet arbejder primært indenfor tre områder som er retail banking, Corporate banking og Asset management. Nordea bank havde en omsætning i 2021 på intet mindre end 9,62 milliader Euro, så det er altså en virksomhed i den helt store liga.

Virksomheden blev grundlagt i 2000 og siden er det gået stærkt med nye samarbejder og kunder. De havde i 2021 26.894 medarbejder, som er vokset betydeligt igennem 2022 og forventes at vokse endnu mere her i 2023. Firmaet har aktier for 570,4 milliarder Euro, så de er altså klædt godt på til diverse kriser der skulle komme.

Hvis du har besluttet dig for at købe Nordea bank aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Nordea Bank aktier

nordea bank aktier

Nordea Bank aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvorfor invester i aktier?

hvis du spørger os her på kontoret så er det noget alle burde starte med, for hvis du ikke ved det så betaler du faktisk banken penge for at have dine penge stående på en bankkonto. Dermed vil din opsparing kun blive mindre og mindre med tiden. 

Men ved at investerer dem i aktier i stedet, så vil du kunne formå at få din opsparing til at vokse, uden at skulle arbejde for det. Det er en af de helt store grunde til, hvorfor det er blevet så populært at investerer i aktier her i Danmark. 

Hvis du ikke ved hvad en aktie er, så er det en lille del af selve virksomheden, det vil også sige at når du vælger at købe en aktie i en virksomhed, så kommer du faktisk til at eje en lille del af firmaet, uden dog at kunne bestemme eller have indflydelse på driften.

Køb din første Nordea Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Nordea bank aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Nordea bank aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Nordea bank aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Nordea bank.

For at købe Nordea bank aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Nordea bank aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Nordea bank aktier?

Om nordea bank aktier er det rette for dig at købe, er noget som du selv skal beslutte. Den fejl som mange ofte laver når det kommer til aktier, det er at de køber det som deres venner siger de skal købe. Vi anbefaler du selv beslutter hvilke aktier der kunne være spændende for dig at købe. 

Min personlige mening om Nordea bank aktien er at det er en stærk og solid aktie, som faktisk er steget igennem de sidste fem år. Den har selvfølgelig haft sine op og nedture igennem året, men i gennemsnit er den steget et par procent hvert år. Og som jeg har nævnt i nogle af de tidligere indlæg, så er bank aktier noget af det mest sikre du kan investerer i. 

Det er dog vigtigt at nævne, at der aldrig er noget som er helt sikkert når det kommer til aktier, derfor skal du hellere ikke investerer mere end du har råd til.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Nordea bank aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster Nordea bank aktier?

Kursen på Nordea bank aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Nordea bank aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Nordea bank aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.