Spar nord er er en dansk ban, som faktisk er Danmarks 5 største bank den dag i dag. Virksomheder havde i 2021 mere end 49 filialer rundt om i Danmark og er hele tiden på udkig efter flere. Spar nord bank havde også mere end 390.000 kunder i 2021, som kun er vokset igennem 2022.

Virksomheden blev grundlagt i 1824 af en fusion af Bye og Omegns sparekasse og Landbosparekassen. Virksomheden havde i 2018 1.518 medarbejder og en egenkapital på 9,241 milliarder danske kroner. De har hovedkvarter i Aalborg.

Hvis du har besluttet dig for at købe spar nord aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Spar Nord aktier

spar nord aktier

Spar nord aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvorfor investere i aktier?

For mange år siden var det kun noget som de rige havde mulighed for, det at investerer i aktier. Det var noget man skulle gøre i banken og noget som man ikke rigtig troede på virkede. Men eftersom internettet kom til og det blev gjort tilgængeligt for hele befolkningen af købe og sælge aktier hjemmefra, så er der rigtig mange som er kommet i gang med det.

Det er der da også gode grunde til, for hvem gider betale negative renter i banken for at have sine penge stående der, så vil du bare kunne se din opsparing blive mindre og mindre. Men ved at investerer dem i aktier, vil du kunne vokse din opsparing uden at skulle arbejde for det.

Køb din første Spar Nord Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Spar Nord aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Spar Nord aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Spar Nord aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Spar Nord.

For at købe Spar Nord aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Spar Nord aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Spar Nord aktier?

Om det er den rigtig aktie for dig, er noget som du selv skal beslutte. Jeg vil dog gerne komme med min personlige mening om aktien, for den er faktisk ret spændende hvis du spørger mig. Hvis vi kigger på grafen længere oppe i indlægget, så kan vi se den har haft en kurs de seneste fem år og det er er op ad.

Jeg mener dog også det ikke er det rigtige tidspunkt at købe aktier i virksomheden nu, men når den begynder at falde igen på et tidspunkt og du tror den ikke vil falde mere, så er det med at slå til hvis du spørger mig. 

Banker er noget af det mest sikre at investerer i efter min mening og derfor har jeg også selv investeret en del penge i forskellige bank aktier.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Spar Nord aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster Spar Nord aktier?

Kursen på Spar Nord aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Spar Nord aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Spar Nord aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.