Svenske udbytte aktier er længe noget som vi har været vilde med at investerer i og det er der da også mange gode grunde til. For der er ofte et højt udbytte pr aktie, når du investerer i svenske udbytte aktier og det gør det endnu mere interessant for investorer. Du kan finde alle svenske udbytte aktier hos Etoro og Plus500 som er de to aktieplatforme som vi anbefaler, du handler dine udbytte aktier på.

Du kan her på siden og finde vores favoritter indenfor svenske udbytte aktier 2023. Vi har samlet en lille liste nederst på siden, så du nemt kan få et overblik over dem og se om det er nogle du vil investere i.

Se vores liste med nogle af de bedste udbytteaktier fra Sverige samt hvilke handelsplatforme, som vi mener er blandt de bedste platforme.

Bedste Svenske udbytteaktier 2023

  • Volvo Volvo er et meget anerkendt og købt bilmærke. De er blandt andet kendt for deres gode kvalitet og et bilmærke som har været her i efterhånden rigtig mange år. Virksomheden er en svensk virksomhed som producerer og sælger personbiler, lastbiler og varevogne. De blev i 1999 solgt til ford som der også er ejer af dem den dag i dag.
  • Telia Virksomheden Telia blev grundlagt 2002 i Sverige. Det er en virksomhed med flere forskellige datterselskaber, de ejer blandt andet Telia Finland, Telia Eesti, Halebop og mange flere. De omsatte for 5,7 milliarder svenske kroner i 2020. 
  • Securitas Virksomheden blev grundlagt i 1934 i Sverige af Erik Phillip Sørensen. Det er en forretning indenfor et meget niche markedet, hvilket også gøre det endnu mere spændende. Der er nemlig ikke ret mange virksomheder indenfor denne branche og Securitas er en af de førende virksomheder indenfor sikkerhed i Norden.
Etoro-liste
5.0/5

Bedste handelsplatform til at købe Svenske udbytteaktier 

Når du har besluttet dig for at købe svenske udbytte aktier, så det næste du skal gøre, er at vælge hvilken handelsplatform du vil bruge til at købe og sælge dine aktier igennem. Her anbefaler vi du enten bruger Etoro eller Plus500, det er de to største på markedet og det er dem der har den bedste platform at handle aktier osv på.

Vi har længere nede i artiklen her, lavet en liste med nogle populære investeringsplatforme med billig kurtage, et gratis aktiedepot, en god brugervenlighed, samt et stort udvalg af Europæiske udbytteaktier.

Du kan også læse vores store guide til udbytteaktier.

Bedste aktieplatforme til køb af udbytteaktier fra Sverige

    1. Etoro – eToro er en af verdens største handelsplatforme. Platformen tilbyder gode investeringsmuligheder for tradere og investorer og indeholder over 2000 unikke investeringsprodukter. Dette inkluderer blandt andet over 2000 aktier og 40+ kryptovalutaer. Du betaler 0 kr. i kurtage på køb af aktier
    2. Plus500 – Plus500 er en af de mest kendte online børsmæglere i Danmark. Det er den største online børsmægler i Norden og bliver dagligt brugt af flere tusind brugere bare i Danmark.

    Vi anbefaler eToro når du skal købe dine udbytteaktier fra Sverige. En stor fordel ved at købe de forskellige Svenske udbytteaktier på eToro er, at når du får dit udbytte fra dine aktier, så kan du få geninvesteret alt dit udbytte uanset hvor stort beløbet måtte være, uden at din egen investering bliver spist op af hverken kurtage eller gebyr. eToro har nemlig 0 kr. gebyr og kurtage på aktiehandel.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Bayer aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Vi anbefaler eToro, hvor du kan købe og sælge udbytteaktier med kurtage på 0 kr.

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Find Svenske Udbytteaktier

For at finde dine Amerikanske udbytteaktier på enten etoro eller plus500, så skal du blot søge efter den oppe i søgefeltet, som du kan se på billedet herunder og derefter klikke ind på dem. Så kan du handle det antal du ønsker at købe.

Længere nede på siden, vil vi vise dig en stor liste med amerikanske udbytteaktier som du kan købe, og som vi mener er spændende.

danske udbytteaktier

Bedste Svenske Udbytteaktier 2023

Herunder kan du se den liste med Norske udbytteaktier, som vi mener er spændende og som vi anbefaler du kigger nærmere på i 2023. Se vores anbefalinger i dag og start med at gøre dig økonomisk uafhængig i 2023.

Volvo aktier

volvo aktier

Volvo er et meget anerkendt og købt bilmærke. De er blandt andet kendt for deres gode kvalitet og et bilmærke som har været her i efterhånden rigtig mange år. Virksomheden er en svensk virksomhed som producerer og sælger personbiler, lastbiler og varevogne. De blev i 1999 solgt til ford som der også er ejer af dem den dag i dag.

Seneste udbyttebetaling: 6.28%

Telia aktier

telia aktier

Telia er en af de mest kendte virksomheder i Danmark og de fleste af os har nok brug dem på et eller andet tidspunkt i vores liv i form af mobil abonnement. Telia er den femtestørste televirksomhed i Europa med mere en 20.000 ansatte og over 23 millioner kunder.

Virksomheden Telia blev grundlagt 2002 i Sverige. Det er en virksomhed med flere forskellige datterselskaber, de ejer blandt andet Telia Finland, Telia Eesti, Halebop og mange flere. De omsatte for 5,7 milliarder svenske kroner i 2020. 

Seneste udbyttebetaling: 6.00%

Securitas aktier

Securitas aktier

Securitas er en svensk ejer virksomhed, som tilbyder en masse forskellige ydelser indenfor sikkerhed, det kan for eksempel være alarmer, vagter eller dørmænd. Det er en virksomhed som tilbyder deres service i over 58 forskellige lande. 

Virksomheden blev grundlagt i 1934 i Sverige af Erik Phillip Sørensen. Det er en forretning indenfor et meget niche markedet, hvilket også gøre det endnu mere spændende. Der er nemlig ikke ret mange virksomheder indenfor denne branche og Securitas er en af de førende virksomheder indenfor sikkerhed i Norden.

Seneste Equinor aktier udbytte: 3.96%