Gamestop er en butik som sælger alt til pc, og spillemaskiner. De sælger både online, men også i butikker.  Du kan finde en gamestop butik i kære Danmark, faktisk kan du finde et par stykker. Hos gamestop kan du købe spil, konsoller, valuta, ja faktisk alt til gamerværelset.

Gamestop havde i 2022 4573 butikker rundt om i verden, det er uden at tælle deres webshops med. Så alt i alt er det altså en stabil og fornuftig virksomhed at investerer sine penge i.

Som du kan se nedenfor på grafen, så vil det faktisk være et godt tidspunkt at købe op i gamestop, hvis det er en virksomhed som du tror på og som dugerne vil investerer i.

Graf over gamestop aktie

gamestop aktie

GameStop Aktie: Vores anbefaling

Vores mål her på siden er ikke at give dig anbefalinger, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning. 

GameStop Udbytte

Til at starte med udbetalt gamestop faktisk udbytte, det gjorde de i perioden fra 2013 til 2020. Det har de så stoppet med at gøre, blandt andet på grund af store underskud de seneste par år. De har dog udtalt at det ikke kan udelukkes, at de påbegynder med at udbetale udbytte igen, når forretningen er kommet på rette køl. 

Herunder kan du se rengskabet for gamestops danske afdeling for de seneste 5 år:

gamestop aktie

Køb din første GameStop aktie 2023

Hvis du på tænker at investerer i gamestop aktier, så er det faktisk utrolig nemt. Når du først har fundet den rette handelsplatform for dig, så tager det ikke mere end et par minutter at købe dine aktier.

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe gamestop aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på deres hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at vertificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan Køber du GameStop aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier. 

For at finde GameStop aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe din GameStop aktie, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe GameStop aktier?

Det kan være svært at spå en virksomhedsfremtid, dog vil jeg sige at gamestop er en utrolig spændende virksomhed, som jeg selv ejer aktier i og som jeg holder rigtig godt øje med. For hvis du formår at skabe deres online salg lige så godt som deres offline salg, så er det en virksomhed som kommer til at få fart på. 

GameStop’s ejere har været utrolig dygtige til at sælge fra deres butikker, hvis de kan få den samme kraft online så er der en rigtig god fremtid for gamestop. De har en meget stærkt virksomhed som har gemt penge fra de gode år, så de har masser af midler at stå i mod med og derfor bliver det også rigtig spændende og se om de formår at skifte deres salg fra butikker over på den online del. 

Jeg vil hvertfald holde øje med dem og det syntes jeg også du burde gøre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster gamestop aktien?

Kursen på gamestop aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe gamestop aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe gamestop aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.