En af de mest populære aktier som der bliver investeret i, det er amerikanske udbytteaktier, da der er mange af de amerikanske virksomheder der udbetaler et meget højt beløb pr aktie til deres aktionærer. Derfor er amerikanske udbytteaktier også det oplagte valg til dig som har brug for at kunne hive nogle penge ud, enten til at leve for eller til at investerer yderligere i aktier. 

Du vil her på siden også kunne finde en liste med alle de bedste amerikanske udbytteaktier i 2023, som vi mener du bør undersøge nærmere. Det kan være der er en aktie, som passer ind i din portefølje.

Se vores liste med de bedste udbytteaktier fra USA samt hvilke handelsplatforme vi mener er blandt de bedste handelsplatforme til de hærdede investorer, men også til dig som skal til at investerer.

Bedste amerikanske udbytteaktier 2023

  • Coca-Coca – Det er en virksomhed som vi alle kender og som de fleste i hele verden faktisk kender. De driver en god forretning og udbetaler et højt udbytte pr aktie.
  • Apple – Apple er en virksomhed som de fleste af bruger i vores hverdag, derudover er det også en virksomhed som vækster år efter år. Derfor er den også et oplagt valg at investere i, for at få et fornuftigt udbytte.
  • McDonalds aktier – McDonalds virksomheden over dem alle, hvis du spørger mig. Det er nok den virksomhed som er størst af alle tre, og det er en virksomhed i rivende vækst, som udbetaler et højt udbytte pr aktie du ejer.
Etoro-liste
5.0/5

Den bedste handelsplatform til at købe Amerikanske udbytteaktier

Hvis du har beslutte dig for at købe Amerikanske udbytteaktier, så skal du have valgt hvilken en handelsplatform du vil bruge til at købe og sælge dine aktier på. Vi anbefaler du enten bruger Plus500 eller Etoro som aktieplatform. Det er to af de største spillere på markedet og de har lavet en platform som er utrolig nem at navigere rundt på og som ingen ting koster at have en bruger hos.

Du kan også vælge at købe dine amerikanske udbytteaktier igennem din bank, det er dog ikke noget som vi anbefaler. Da du kommer til at skulle betale en masse gebyrer som du slipper for, hos en af de nævnte udbydere.

Vi har længere nede lavet liste med nogle populære handelsplatforme med billig kurtage, et gratis aktiedepot, en god brugervenlighed, samt et stort udvalg af amerikanske udbytteaktier.

Du kan også læse vores store artikel omkring udbytteaktier.

Bedste aktieplatforme til køb af udbytteaktier fra USA

  1. Etoro– Etoro platform er en af de største i verden og de har flere millioner brugere på deres platform. Det er også en rigtig nem platform at navigere rundt på og så der ingen kurtage eller skjulte gebyrer.
  2. Plus500 – Det er en af de største spiller indenfor aktiehandelsplatforme og det er da hellere ikke uden god grund. De har bygget en platform som er utrolig nem at navigerer rundt på og så er der mere end 2600 forskellige aktier at investerer i.

 

Når du skal købe dine amerikanske udbytteaktier, så skal du som sagt have valgt en handelsplatform. Og som vi nævnte længere oppe, så anbefaler vi du enten bruger Etoro eller plus500. Det er de to største indenfor handelsplatforme og det er stedet at handle sine aktier hvis du spørger mig. Det er også der jeg selv køber og sælger aktier.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Bayer aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Vi anbefaler eToro, hvor du kan købe og sælge udbytteaktier med kurtage på 0 kr.

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Find Amerikanske Udbytteaktier

For at finde dine Amerikanske udbytteaktier på enten etoro eller plus500, så skal du blot søge efter den oppe i søgefeltet, som du kan se på billedet herunder og derefter klikke ind på dem. Så kan du handle det antal du ønsker at købe.

Længere nede på siden, vil vi vise dig en stor liste med amerikanske udbytteaktier som du kan købe, og som vi mener er spændende.

danske udbytteaktier

Bedste Amerikanske Udbytteaktier 2023

Herunder kan du se den liste med Amerikanske udbytteaktier, som vi mener er spænde og som vi anbefaler du kigger nærmere på i 2023. Se vores anbefalinger i dag og start med at gøre dig økonomisk uafhængig i 2023.

Coca Cola aktier

Coca Cola aktier

Vi kender nok alle sammen Coca-Cola aktier, det er en af verdens største virksomheder som har eksisteret i utroligt mange år, uden at forny deres produkt. De driver virksomhed i mere end 200 lande i verden og har omkring 454 firmaer med over 74.000 ansatte som er spredt ud i hele verden.

Coca cola blev stiftet i 1892 og siden er det gået rigtig stærkt. Cola blev opfundet af en apoteker som eksperimenterede med at finde en kur mod hovedpine, i stedet opfandt han den sirup som bliver brugt til Coca Cola.

Seneste Coca Cola aktier udbytte: 1,67%

Apple aktier

apple aktier

Apple er en virksomhed i sin helt egen kaliber. Det er nok en af de mest kendte virksomheder i hele verden og en af dem hvor deres produkter bliver brugt af flest til dagligt. Apple er dem som bland andet har lavet iphone, som jo er blevet et alle mands eje den dag i dag.

Apple blev stiftet i 1976 i Californien og er i dag mere end 154.000 ansatte. Det er altså en virksomhed i den helt store liga, og derfor er det også en aktie som der er meget lav risiko i. Sidste år (2021) leverede de et resultat på 95 milliarder dollars. Virksomheden blev stiftet af en person som hedder Steve Jobs, han nåede at blive en af verdens rigeste inden han desværre gik bort.

Seneste Apple aktier udbytte: 1,23%

McDonald’s aktier

mcdonalds aktier

Mcdonalds er en af verdens største virksomheder og det er et firma vi alle sammen nok besøger lidt for ofte. Virksomheden blev grundlagt i 1940 i USA af 2 personer ved navn Richard og Maurice McDonald. Og lige siden den gang har deres forretning vokset år efter år og det gør den stadig den dag i dag.

Der er hele 40.031 McDonalds restauranter rundt om i verden og det tal er også stigende hvert år. McDonalds omsatte i 2021 for ikke mindre end 23,22 Milliarder dollars.

Seneste McDonalds aktier udbytte: 2,18%