SAS også kendt som Scandinavian Airlines er et danske, svensk og norsk flyselskab. Det er det største flyselskab her i norden og det har det efterhånden været længe. Selskabet der ejer SAS er SAS Group, som er ejet af den både den danske og svenske stat. SAS Group ejer også en del andre virksomheder såsom Spirit Air Cargo og Scandinavian Airlines Norges.

Virksomheden blev grundlagt i 1946 i form af et samarbejde mellem den danske, svenske og norske stat. Virksomheden har hovedkvarter i Stockholm i Sverige. De har mere end 10.000 ansatte og tilbyder i alt omkring 236 forskellige fly ruter til Europa, Amerika, Mellemøsten og Asien fra blandt andet Danmark.

Hvis du har besluttet dig for at købe SAS aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over SAS aktier

SAS aktier

SAS aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er en aktie?

En aktie er en lille del af en virksomhed som du har mulighed for at købe. For når du køber en aktie i en virksomhed, så køber du faktisk en lille del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdig eller falder hvis det går godt eller dårligt for den pågældende virksomhed.

Det er efterhånden noget som de fleste danskere gør sig i, da der kan være mange penge at hente, hvis man har tålmodighed og villig til at tage en lille eller stor risiko. Du kan både købe danske og udenlandske aktier, det er dog kun muligt at købe aktier i firmaer der er børsnoteret.

Køb din første SAS Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i SAS aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe SAS aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du SAS aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra SAS.

For at købe SAS aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine SAS aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe SAS aktier?

Min personlige mening om aktien er at det er en aktie med en risiko. For som vi kan se med corona så tog det rigtig hårdt på SAS og det har kostet dem mange penge. Med det sagt så er det jo den danske og svenske stat som ejer virksomheden og derfor går den hellere ikke lige pludselig konkurs.

Hvis du godt kan lide at investerer med en lille risiko, så er SAS aktien et godt valg, for den kan gå begge veje. Nu hvor verden er åben igen, så kan vi få en ide om hvor SAS aktien er på vej hen.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på SAS aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster SAS aktier?

Kursen på SAS aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe SAS aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe SAS aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.