Investering i kryptovaluta

Kryptovaluta 2022

Det er blevet utrolig populært at investere i krypto i 2022, det er der et par forskellige grunde til, men den største grund er nok fordi det er steget så meget over de seneste år. 

Mange kendte investorer mener at kryptopvaluta er fremtidens penge. Køb kryptovaluta hos etoro hvis du også tror at det er fremtidens valuta. 

Køb kryptopvaluta: Lær at investere 2022

Kryptovaluta er den mest købte aktie i 2022 og det er da hellere ikke uden grund at 2 ud af 3 personer investere i krypto. Den samlede markedsværdi for kryptovaluta ramte i år mere end 13 billioner kroner eller hvad der svarer til det samlede danske offentlige budget for 9 år.

Du kan købe kryptovaluta indenfor for eksempel disse dogecoin, ripple, ethereum og nok den mest kendte bitcoin. Det er de mest populære kryptovalutaer lige nu og der er altså mange penge at hente ved at investere i en af dem. Men som med så mange andre ting, så kan markedet gå begge veje, som er vigtigt man altid husker. 

Det er altid vigtigt at huske, at selvom diverse kryptovalutaer er steget meget de sidste par år, så kommer der et tidspunkt hvor det også vil gå den anden vej, der er det vigtigt at du har koldt blod i årene og rider bølgen over. For på et tidspunkt så vil den stige igen og du vil se din investering vokse. Det bedste tidspunkt du kan købe kryptovaluta, er når markedet går ned, da du så kan købe dig ind billigere og når valutaen så vokser igen, så vil du se den investering blive mere værd. 

Har du stadig mod på at investere i kryptovaluta?

Så er du velkommen til at læse videre, hvor jeg vil forklare dig nærmere om hvordan du kan investere i kryptopvaluta nemt og sikkert!

Hvordan køber man kryptovaluta?

Herunder får du en guide til, hvordan du køber og sælger kryptopvaluta nemt og sikkert.

I vores guide har vi taget udgangspunkt i handelsplatformen etoro. Men vores guide kan sagtens bruges til andre platforme også, da købs og salgsprocessen ofte er den samme på de forskellige platforme. 

Nyttige facts
 • ✓ Havde du investeret 1.000,- i Bitcoin for 5 år siden havde du haft mere end 7.500.000,- idag!
 • ✓ Opret en konto hos eToro på 5 minutter og invester i Bitcoin med det samme.
 • ✓ Du kan åbne en konto med kun 50$ og derefter investere ned til 50$ af gangen.
 • ✓ eToro er verdens største handelsplatform og er reguleret af CuSEC i EU, FCA i UK og FinCEN i USA.

Start din investeringsrejse i dag hos en af de kendte platforme vi anbefaler at købe kryptopvaluta hos. 

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

*Alle investeringer forgår på egen risiko. Man kan risikere at tabe sit investerede beløb.

Trin 1 – Vælg en handelsplatform 

Det første du skal gøre inden du kan begynde at investere i kryptopvaluta, er at vælge den handelsplatform som du ønsker at bruge, det er ret vigtigt du vælger en handelsplatform med en kryptovaluta app. Her i artiklen tager jeg udgangspunkt i at du ønsker at investere i kryptovaluta, men ønsker du senere at bruge dine kryptovalutaer som betalingsmiddel, så kan det også lade sig gøre via etoro, som er den platform vi til hver en tid vil anbefale at bruge. Dermed kan du både købe kryptovaluta til investering, men også bruge din kryptovaluta som betalingsmiddel med handelsplatformen etoro.

Der er et væld af forskellige handelsplatforme som tilbyder køb og salg af kryptovaluta, og det er nok også fristende at tage den første og den bedste du møder på google for at komme i gang. Men det er vigtigt du læser det med småt, for nogle platforme tager et utrolig højt gebyr pr køb eller pr salg og derfor kan du hurtigt miste noget af din investering. Det er blot en af grundene til vi anbefaler etoro, de har nemlig nogle af de laveste gebyrer.

Herunder kan du se en liste med kryptovaluta platforme som er vores favoritter og som vi alle selv har handlet på og vurderet ud fra:

 • Sikkerhed
 • Gebyrer
 • Brugervenlighed
 • Vejledning omkring investering
 • Værktøjer og andre funktioner

Hvis vi tager udgangspunkt i de overstående elementer, så vil vi til hver en tid anbefale etoro. De er licenseret i EU, har rimelige priser og er meget brugervenligt for både nybegyndere og øvede.

Trin 2 – Opret en bruger 

Når du har valgt den platform som du vil bruge til dine investeringer, så er det næste step at oprette en bruger.
Herunder viser jeg alle de forskellige steps du skal gøre, for at oprette en bruger hos etoro, og så er du klar til at starte din investeringsrejse.

Klik på knappen herunder og kom ind på etoro

etoro

Tryk herefter på “start med at investere”, herefter kan du udfylde alle dine oplysninger. Herefter skal du bekræfte din mail, du får altså en email fra etoro som du skal bekræfte for at verificere dig. Når du er igennem de ting, så er sidste trin at indsætte det beløb du ønsker at investere på din konto.

Hvis du ønsker at overfører penge via bankkort eller paypal er minimumsindbetalingen $ 50. Hvis du vælger at overføre penge til din konto via bankoverførsel er minimumsindbetalingen $ 500.

Nu er du klar til at købe dine første kryptovaluta og komme i gang med at investere dine penge!

Se lignende aktier:

Trin 3 – Køb dine første kryptovaluta

Når du har undersøgt markedet og valgt den kryptovaluta som du vil investere i, så kan du klikke ind og se grafer over dens priser og meget mere. Når du er klar til at shoppe, skal du klikke på den blå knap, der siger “Shop”.

Herunder på billedet kan du se verdens største kryptovaluta, som er Bitcoin og hvordan du kan fortage køb bitcoin som eksempel.

Hvis du klikker på butikken, kommer du til selve købsiden. Her vælger du mængden eller antallet af mønter, du vil købe. Tryk på “Åbn handel”, og handlen er afsluttet. Du har nu købt dine første kryptopvalutaer!

En anden rigtig god ting ved handelsplatformen etoro er at du kan bruge funktioner som stop-loss og take-profit. Det er funktioner, som du kan buge og indstille til hvornår du vil sælge eller hvornår du vil stoppe et tab. Det kan være en fordel at bruge disse funktioner, hvis du ikke har tid til at holde øje med dine aktier hver dag. Ve du ikke hvad en kryptovaluta wallet er? Så kan du også med fordel læse meget mere om det i vores andet indlæg. Kort sagt så er en kryptovaluta wallet en pung, hvor du kan bruge dine kryptovaluter i butikker og onlineforretninger. 

Hvad er kryptovaluta?

Kryptovaluta er en digital og decentral valuta. Det betyder kort sagt at det ikke kan kontrolleres af banker og andre offenlige instanser, som for eksempel fiat-valuta bliver gjort. Alle de forskellige kryptovalutaer er bygget på noget, der hedder Blockchain, det kommer vi mere ind på i et andet indlæg, hvad det er for noget.

Den allerførste kryptovaluta der kom frem i dagens lys har du nok hørt om før, det er nemlig bitcoin. Den blev introduceret i 2008, og den vil udelukkende fungere som en digital valuta – altså et alternativ til almindelig fiat -valuta.

En af de store fordele ved bitcoin og hvorfor krypto blandt andet er blevet så populært, er at det ikke kan overvåges af banker, som for eksempel den danske krone eller euro bliver gjort. 

Kort sagt så betyder det altså, at når du vil lave en overførsel eller købe noget af en anden person med bitcoin, så skal pengene ikke gå gennem banken eller tjekkes op på af andre offentlige instanser. Og det er altså noget vi er vilde med her i 2023, for hvem gider at blive tjekket i hoved og røv af banker? Udover at du har fuld anonymitet, så slipper du altså også for alle de trælse gebyrer som din bank tager for diverse overførsler. 

Se videoen herunder, hvis du har lyst til at vide mere om kryptovaluta:

Hvad koster kryptovaluta?

Herunder kan du se en liste med de 10 mest populære kryptovaluter, se også deres pris pr stk live. 

 • USD
 • EUR
 • GPB
 • AUD
 • JPY
 • bitcoinBitcoin(BTC)
  $28,501.002.04%
 • ethereumEthereum(ETH)
  $1,828.911.86%
 • tetherTether(USDT)
  $1.000.00%
 • binancecoinBNB(BNB)
  $315.02-0.50%
 • usd-coinUSD Coin(USDC)
  $1.00-0.02%
 • rippleXRP(XRP)
  $0.51-4.32%
 • cardanoCardano(ADA)
  $0.3911370.20%
 • dogecoinDogecoin(DOGE)
  $0.0766752.91%
 • matic-networkPolygon(MATIC)
  $1.112.14%
 • binance-usdBinance USD(BUSD)
  $1.000.07%

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster kryptovaluta?

Kursen på kryptovaluta skifter hele tiden. se livekurs herover.

Hvor kan jeg købe kryptovaluta?

Vi anbefaler du bruger etoro som handeslplatform, når du skal investerer i kruptovaluta.

Hvad er kryptovaluta?

Det kan du få et grundigt svar på her i indlægget.