Syd bank er faktisk Danmarks tredje største bank. De har i dag mere end 53 filialer rundt om i Danmark og er hele tiden på udkig efter flere. Derudover så har syd bank også 3 filialer i henholdsvis Flensburg, Hamburg og Kiel i Tyskland. Der er aktiver i virksomheden for 150,8 milliarder danske kroner, det er derfor også en virksomhed som er rustet til hårde tider.

Virksomheden blev grundlagt i 1970 efter en fusion af fire lokalbanker. De havde i 2021 2.280 medarbejder, de tal er vokset en del igennem 2022. Syd bank ejer blandt andet Alm. Brand Bank, Syd Fund Management og DiBa A/S.

Hvis du har besluttet dig for at købe syd bank aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Syd Bank aktier

syd bank aktier

Syd Bank aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvorfor investerer i aktier?

Hvis du har en opsparing i banken, så kan finder du hurtigt ud af at det faktisk koster dig penge at have dine penge stående på bankkontoen. Derfor er det i stedet en bedre ide at investerer i dem i aktier, hvis du ikke står og skal bruge dem i morgen. Ved at investerer dem i aktier slipper du for at betale negative renter af beløbet og du vil i stedet kunne få din opsparing til at vokse uden at skulle arbejde for det.

Når du køber en aktie så køber du faktisk en lille del af virksomheden og det er også derfor at når det går godt for den pågældende virksomhed, så stiger dine aktier i værdi og du vil kunne sælge dem for en profit. 

Køb din første Syd bank Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Syd bank aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Syd bank aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Syd bank aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Syd bank.

For at købe Syd bank aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Syd bank aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Syd bank aktier?

Hvilke aktier du bør købe er noget som du selv skal beslutte, men derfor vil jeg gerne give dig min personlige mening om aktien. Det er en virksomhed med rigtig meget fart på og som har været er længe efterhånden. Derudover det den tredje største bank i Danmark, hvilket også gør den endnu mere interessant. 

De meddelte i slut 2022 at deres forventning er, at have mere end 80 filialer i 2030. Hvis det lykkes dem at nå dette mål, så vil vi også se deres aktiekurs stige over de næste par år. Derudover så hvis vi kigger på grafen længere oppe. Så kan vi se kursprisen over de seneste fem år, og der har den faktisk næsten kun gået en vej og det er op. Derfor har jeg også købt nogle syd bank aktier selv.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Syd bank aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster Syd bank aktier?

Kursen på Syd bank aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Syd bank aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Syd bank aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.