Når du skal investerer i aktier, så bør du altid kigge efter de bedste aktier at investerer i. Men det er nemmere sagt end gjort, derfor har jeg valgt at lave et indlæg med aktie anbefalinger som vi opdaterer et par gange om året. 

Aktier stiger og falder hele tiden og derfor har vi valgt at vælge nogle aktier ud til dig, som er gode at investerer i både hvis du har en langsigtet, men også en kortsigtet strategi. Her på siden kan du finde vores liste med aktietips og aktieanbefalinger, så du nemt kan få et overblik over dem. 

Etoro-liste
5.0/5

Aktieanbefalinger for 2023

  1. Novo Nordisk – Novo Nordisk har på det seneste offentliggjort nogle spændende produkter, et af dem er et slankemiddel som er blevet utrolig populært allerede. Derfor ser jeg også denne aktie som en god investering.
  2. Tesla – Tesla er og bliver en del af vores fremtid, den har fået nogle klø de seneste måneder og derfor er det også oplagt at investerer i dem nu.
  3. Amazon – Amazon er en virksomhed som har meget store markedsandele og har mange ben at tjene penge på. Derudover har den været faldende de sidste måneder og er nu i en kurspris som gør den meget attraktiv.

Den bedste handelsplatform 2023

Herunder kan du se de tre handelsplatforme som vi anbefaler, du bruger til at købe og sælge dine aktier på. De er valgt ud fra kriterier som disse: brugervenlighed, priser, antal af aktier.

Her er de tre platforme som vi har kåret som de bedste aktiehandelsplatforme.

  • eToro – Er en af de mest populære handelsplatforme på markedet og er brugt af flere millioner dagligt.
  • SaxoInvestor – Saxo er en dansk aktieplatform, som har høj brugervenlighed samt dansk kundeservice.
  • Plus500 – Er en af de nyere platforme som har taget verden med storm. De har en utrolig brugervenlig platform og så er deres priser skruet helt i bund.

De tre handelsplatforme som er nævnt ovenover her, tilbyder alle sammen et stort udvalg af aktier og er nogle af de mest brugervenlige platforme. De er det oplagte valg uanset om du først skal til at begynde med at investerer eller om du har været i gang længe.

Alle vores aktieanbefalinger som er nævnt her i indlægget, kan købes på de tre platforme som vi anbefaler.

Plus500 er den platform som vi har kåret som den bedste handelsplatform 2023, og det er der flere grunde til. Du betaler nemlig 0 kr. i kurtage og gebyr når du køber aktier, kombineret med at platformen er yderst brugervenlig. Her kan du i forhold til andre platforme, hvor du kan betale minimumskurtage på op imod 100 kr. pr. handel spare en masse penge som du i stedet kan investerer i aktier.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

Danske aktier

Der er blevet lavet nogle undersøgelser, der viser at vi dansker bedst kan lide at investerer i danske virksomheder. Og det er der en god grund til, vi vil nemlig helts investerer i virksomheder vi kender. Det er også altid en god ide kun at investerer i virksomheder som du ved hvad laver og som du kan læse op på i forhold til deres regnskab osv.

Det kan tit godt være en jungle at vælge hvilke aktier man skal investerer i, derfor har vi samlet 4 aktieanbefalinger herunder til dig.

Novo Nordisk aktier

novo nordisk aktier

Den nok mest kendte og købte aktie i 2022 her i Danmark var Novo Nordisk, det er en virksomhed som de fleste danskere kender og som er villige til at investerer i. Det er en virksomhed som blev grundlagt i 1923 og siden har formået at udvikle produkter indenfor medicin industrien.

Jeg ser et stort potientale i Novo Nordisk blandt andet fordi de netop har udviklet et slankemiddel, som er kommet på markedet og er blevet taget rigtig godt i mod. derfor har jeg også selv valgt at investerer nogle tusind kroner i dem.

Læs meget mere om Novo Nordisk Aktier her.

Se kursprisen på Novo Nordisk aktien over det seneste år herunder.

Tesla

tesla aktier

Der er ingen tvivl hvis du spørger mig om at tesla er kommet for at blive, og de vil være en af de store spiller i fremtiden indenfor elbiler. Deres aktie har fået nogle tæsk over de seneste par måneder, efter der ejer og direktør har haft solgt mange af sine aktier. Derfor er det også et godt tidspunkt nu, at købe sig ind i tesla i form af deres aktier.

Læs meget mere om Tesla aktier her.

Se kursprisen på tesla aktien over det seneste år herunder.

Tesla Aktier

Apple aktier

apple aktier

Vi kender dem alle sammen og vi bruger også deres produkter til dagligt. Apple er blevet en gigant og er en af de virksomheder som jeg personligt selv tror rigtig meget på. De har meddelt at de har tænkt sig at begynde at producerer elbiler også i fremtiden. Hvis det er korrekt og de lykkes med det, så vil vi se deres aktie eksplodere.

Læs mere om apple aktier her.

Herunder kan du se kursprisen for apple aktier igennem det sidste år.

GN Store Nord Aktier

GN Store Nord

GN Store Nord er nok en virksomhed som de fleste ikke kender, men det er en forholdsvis stor dansk virksomhed som producerer høreapprater og headset. Det er en virksomhed som blev grundlagt i 1869 og har altså derfor også været på markedet i utrolig mange år og har klaret sig igennem mange forskellige kriser. 

Jeg ser en stor fremtid for denne aktie, da de er nogle af de største indenfor deres branche. Deres kurspris har været faldende de seneste måneder, hvilket også gør det til en god mulighed for at købe aktien til en god pris.

Læs mere om GN Store Nord Aktier her.

Se kurspirsen for GN Store Nord aktien herunder igennem det sidste år.

Coloplast aktier

Aktietips for begyndere

Hvis du skal til at i gang med investerer, så er det selvfølgelig altid det sjoveste at investere i de aktier, hvor du kan tjene en god profit. Du kan gøre meget for at udnytte de aktietips for begyndere du læser hos os, for at få købt de gode aktier til din aktiestrategi.

Herunder kan du se nogle af vores råd, for at finde de rigtige aktier første gang og tjene en god profit.

  • Vælg aktier som du kender virksomheden bag
  • Kig efter de større virksomheder, da de ofte har mindre udsving
  • Lav en aktiestrategi – Køb og sælg ikke på baggrund af følelser

Inden du går i gang med at købe aktier og du læser diverse aktieanbefalinger, så er det vigtigt at du træffer din egen beslutning og ikke investerer ud fra hvad andre gør. Derfor bør du også sætte dig ind i virksomheden som du har tænkt dig at investerer i, inden du begynder at købe aktier hos dem.