Danske Udbytte aktier er nogle af de mest populære aktier at investerer i for investorer i Danmark, Der findes en hel del danske udbytteaktier som du måske allerede kender i forvejen. Mange af de danske udbytteaktier udbetaler et højt udbytte en gang om året, det er en af grundene til hvorfor det er blevet så populært at investerer i danske udbytteaktier.

En af de største grunde til at det er så populært at investerer i danske udbytteaktier, er at du for penge hvert år som du enten kan bruge til at investerer yderligere i aktier eller som du kan bruge til at leve for. Selvom du for udbytte så ejer du stadig dine aktier og kan til hver en tid sælge og tjene en profit der også.

Længere nede på siden kan du få et overblik over nogle af de mest populære udbytteaktier i 2023. Det er danske udbytteaktier som vi syntes du bør holde et skarp øje på, og endda investere dine penge i, hvis du syntes det er det rigtige for dig.

Se vores liste i bunden af artiklen her med nogle af de bedste danske udbytteaktier.

Bedste Danske udbytteaktier i 2023

  • Novo Nordisk – Det er en af de mest populære aktier at investerer i, her i Danmark. De udbetaler et rigtig godt udbytte hvert år til deres aktionærer.
  • Vestas – Endnu en rigtig god aktie at investerer sine penge i, efter min mening. Det er en virksomhed som har en stor markedsandel og de anses for at være nogle af de bedste indenfor deres branche.
  • Jyske Bank – Det er en af de største banker vi har i Danmark og det er en bank som har opkøbt hele 9 andre banker for at slå dem sammen til Jyske Bank. De udbetaler også et højt udbytte årligt.
Etoro-liste
5.0/5

Den bedste handelsplatform til at købe danske udbytteaktier 2023

Hvis du er blevet varm på at begynde at investerer i danske udbytteaktier, så skal du have valgt en aktieplatform, så du kan købe dine aktier i de pågældende virksomheder. Her anbefaler vi du bruger Etoro som din handelsplatform, det er en af de mest brugervenlige platforme derude og så er det helt gratis.

Vi har længere nede i artiklen her, lavet en liste med nogle populære investeringsplatforme med en billig kurtage, et gratis aktiedepot, en god brugervenlighed, samt et stort udvalg af danske udbytteaktier.

Du kan også læse vores store guide til udbytteaktier.

Den bedste aktieplatform til køb af udbytteaktier

  1. eToro – Den mest populære og brugte platform, hvor du betaler 0 kr. i kurtage på køb af aktier
  2. SaxoInvestor – En danske aktieplatform, som tilbyder dansk kundeservice og en platform som er nævn at navigerer rundt på.
  3. Plus500 – Det er en af de nyere platforme som der er kommet til, men det er også en af de bedste efter min mening. Utrolig nem og brugervenlig platform, som alle kan finde ud af at bruge.

Vi anbefaler du bruger enten Plus500 eller Etoro, når du skal i gang med at investerer i danske udbytteaktier eller bare investerer i det hele taget. Det er utrolig nemme platforme som er nemme at navigerer rundt på og som er gratis at bruge. 

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Bayer aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

Vi anbefaler eToro, hvor du kan købe og sælge udbytteaktier med kurtage på 0 kr.

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Find din danske udbytteaktier

For at finde dine danske udbytteaktier på enten etoro eller plus500, så skal du blot søge efter den oppe i søgefeltet, som du kan se på billedet herunder og derefter klikke ind på dem. Så kan du handle det antal du ønsker at købe.

Længere nede på siden, vil vi vise dig en stor liste med danske udbytteaktier som du kan købe, og som vi mener er spændende.

danske udbytteaktier

Bedste Danske udbytteaktier 2023

Herunder kan du se den liste med danske udbytteaktier, som vi mener er spænde og som vi anbefaler du kigger nærmere på i 2023. Se vores anbefalinger i dag og start med at gøre dig økonomisk uafhængig i 2023.

Novo Nordisk aktier

novo nordisk aktier

Novo Nordisk er som sagt en af de mest populære aktier her i Danmark og det er faktisk den aktie som størstedelen af danskerne investerer i. Det er der mange grunde til, en af dem er af det er en meget anerkendt virksomhed som gang på gang har leveret et flot resultat og er gode til at tjene penge.

Derudover så betaler de også et højt udbytte til deres aktionærer hvert år, som gør denne aktie endnu mere spændende.

Seneste Novo Nordisk aktier udbytte: 1,04%

Vestas aktier

vestas aktier

Vestas er igen en meget populær aktie som også udbetaler et højt udbytte til deres aktionærer. Det er en virksomhed som anses for at være de bedste indenfor deres branche og er en virksomhed som jeg mener vi kommer til at se en helt del mere til i fremtiden.

Vestas blev stiftet i 1945 af Peder Hansen, dengang hed det faktisk VEstjysk- Tålteknik men ændrede senere navnet om til vestas. Vestas startede faktisk med at producere hvidevarer og landbrugsudstyr, men skiftede senere over til vindmøller hvilket man må sige var en god ide.

Seneste Vestas aktier udbytte: 0,68%

Jyske bank aktier

Jyske bank aktier

Jyske bank er faktisk en sammenlægning af fire forskellige banker, de blev alle 4 sammenlagt i 1967 og har faktisk lige siden opkøbt hele 9 andre banker og slået dem sammen i en, som jo i dag hedder Jyske bank a/s.

Jyske bank blev grundlagt i 1967 og er lige siden stødt vokset for hvert år, både i form af deres omsætning men også deres bundlinje. Det er derfor efterhånden blevet en ret solid bank, som har en del private kunder men også erhvervskunder. Jyske bank har den dag i dag 3.363 ansatte og en egenkapital på 32,6 milliarder danske kroner.

Seneste Jyske Bank aktier udbytte: 2,21%

Ofte stillede spørgsmål

Hvad tit får man udbetalt udbytte?

Det gør du en gang om året.

Hvilke danske aktier udbetaler udbytte?

Her i indlægget kan du se nogle af de danske virksomheder som har valgt at udbetale udbytte.

Hvornår får jeg udbetalt udbytte?

Det er meget forskelligt fra aktie til aktie, hvornår man modtager udbyttet fra sine danske udbytte aktier.