GoPro er et verdenskendt firma, som producerer små action kameraer der både kan optage videoer men også tage billeder. De bliver i dag brugt af utrolig mange rundt om i hele verden indenfor blandt andet sportsverden men også til privat brug. Det er et firma som blev kendt på deres kameraer og derfor er det også en virksomhed med en stor risiko i, da de som sådan kun har det produkt at tjene penge på. 

Virksomheden GoPro blev stiftet i 2002 af Nick Woodman. De omsatte for 60,6 millioner Dollars i 2013 og det tal er steget en del siden. Det skal dog sige at de bliver nød til at opfinde nye produkter, for at kunne blive ved med at være en stor forretning hvis du spørger mig. Det er blandt andet også derfor jeg mener det er en aktie med en høj risiko.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i GoPro, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

GoPro aktier over det sidste år

Gopro aktier

GoPro aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Gopro aktier?

Hvis du vælger at købe aktier hos GoPro, så kommer du faktisk til at eje en del af virksomheden og det er derfor din aktie også kommer til at stige i værdi når virksomheden gør. Når man skal købe en aktie , så gælder det om at købe den så billigt som muligt for derefter at sælge den dyre.

Du skal vælge GoPro aktien hvis du er typen der godt kan lide at investerer i noget med en risiko. Der er nemlig chance for at GoPro ikke kommer videre med nye produkter og så vil vi stille se aktien falde mere og mere. Men der er også chance for at deres nye produkter rammer rigtigt, og så vil vi se deres aktie eksplodere over de næste par år.

Køb din første GoPro aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i GoPro så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe GoPro aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du GoPro aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra GoPro. 

For at finde GoPro aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine GoPro aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe GoPro aktier?

Det er et spørgsmål som vi ofte for, og det er som sagt noget vi ikke anbefaler. Men jeg vil rigtig gerne komme med mit synspunkt på aktien, så du har et endnu bedre grundlag at træffe din beslutning ud fra. For GoPro er faktisk en ret spændende virksomhed, deres problem er dog at de ikke har en bred vifte af produkter og derfor ser jeg også deres aktie som et sats.

Hvis de kan formå at skabe nye produkter som bliver ligeså populære som deres kamera så ser jeg en lys fremtid for dem. De har dog prøvet tidligere uden stor succes, derfor følger jeg også spændt med på deres nyheder om hvornår de lancerer et nyt produkt. 

Hvis de formår at skabe flere produkter med samme succes som deres kamera, så kan det gå hen og blive en rigtig god investering, det er dog meget svært at sige. Det er også derfor jeg siger det er en aktie som man kun skal købe hvis man er villig til at tage en risiko.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på GoPro aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster GoPro aktien?

Kursen på GoPro aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe GoPro aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe GoPro aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.