Kender du ikke TikTok endnu, så kommer du til det indenfor nærmeste fremtid. Det er et af de hurtigst vokende sociale medier, det minder på en måde om Facebook og alligevel ikke. TikTok er en platform hvor du kan oprette en profil og ligge videoer ud af dig selv, som så dine venner/følger kan se. 

Tiktok blev grundlagt  i 2012 af zhang Yiming, men det blev dog først frigivet til os i 2017. I Kina som er det land TikTok blev lavet i hedder det Douyin.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i TikTok, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Hvornår bliver TikTok børsnoteret?

Der er endnu ikke offentliggjort nogle dato for hvornår det sker, der er dog udmeldt fra firmaet at de forventer det sker i 2022. Der forventes i 2022 at komme den nøjagtige dato for deres TikTok børsnotering, som vi med spænding venter meget på at høre!

Tikto aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Tiktok aktier?

Hvis du vælger at købe aktier hos TikTok, så kommer du faktisk til at eje en del af virksomheden og det er derfor din aktie også kommer til at stige i værdi når virksomheden gør. Når man skal købe en aktie , så gælder det om at købe den så billigt som muligt for derefter at sælge den dyre.

Hvis du gerne vil købe aktier med høj risiko, så er Tiktok aktier et af de steder som er god at placerer sine penge. sociale medier er kommet for at blive og det bliver kun mere og mere del af vores hverdag, om det er Facebook eller for eksempel tiktok der kommer til at blive markedsledende er svært at spå om.

Køb din første Tiktok aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Tiktok så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Tiktok aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Tiktok aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Tiktok. 

For at finde Tiktok aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Tiktok aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Tiktok aktier?

Det kommer helt and på hvor kølig du er med dine penge, for tiktok aktien er en risikabel investering. Det er som sagt ikke en særlig gammel virksomhed, det er dog en af de hurtigst voksende platforme derude, men om den vil blive ved med at være det eller om der kommer noget der er bedre og som vi hellere vil bruge, det er svært at spå om.

Jeg har dog valgt at indkøbe en lille del af tiktok aktier, for at have mulighed for at være med, hvis de bliver ved med at tage markedsandele fra Facebook og Instagram.

Det er dog som nævnt tidligere en meget risikabel investering, da der hurtigt kan komme en ny platform som vi hellere vil bruge. Derfor anbefaler jeg også at hvis du investerer i aktien, ikke investerer alle dine penge, men et beløb som du er villig til at tabe. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Tiktok aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster TikTok aktien?

Kursen på tiktok aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe TikTok aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Tiktok aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.