Vi kender nok alle sammen Coca-Cola aktier, det er en af verdens største virksomheder som har eksisteret i utroligt mange år, uden at forny deres produkt. De driver virksomhed i mere end 200 lande i verden og har omkring 454 firmaer med over 74.000 ansatte som er spredt ud i hele verden.

Coca cola blev stiftet i 1892 og siden er det gået rigtig stærkt. Cola blev opfundet af en apoteker som eksperimenterede med at finde en kur mod hovedpine, i stedet opfandt han den sirup som bliver brugt til Coca Cola.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Coca Cola, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Coca Cola aktie over det sidste år

coca cola aktier

Coca-Cola aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Coca-Cola aktier?

En aktie hos Coca Cola er et køb du kan lave, så du kommer til at eje en lille del af virksomheden uden at have nogle indflydelse på virksomheden. Alt efter hvor mange aktier du køber, jo mere kommer du altså til at eje af firmaet. Det vil også sige at når virksomheden stiger i værdi eller omsætter for mere, så kommer din aktie også til at stige i værdi, og du kan dermed sælge den for en profit.

Hvis du gerne vil købe aktier med lave risiko, så er Coco Cola aktier noget af det bedste at placerer sine penge i. de har eksisteret i mere end 100 år og hvis du spørger mig så kommer de også til at være her om 100 år mere. De skal dog blive ved med at opfinde nye smage og varianter for at bibeholde deres plads i markedet. 

Køb din første Coca Cola aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Coca Cola så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Coca Cola aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Coca Cola aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Coca Cola. 

For at finde Coca Cola aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Coca Cola aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Coca Cola aktier?

Hvis du skal have min helt ærlige mening, så ja det burde du. Men igen så kommer det meget and på din strategi, fordi Coca Cola aktien er ikke en aktie som kommer til at eksplodere på et par måneder, hvis man skal tjene en god profit med denne aktie, så skal du tænke meget langsigtet. 

Vi kender dem alle sammen Coca Cola og de er kommet for at blive. Derfor mener jeg også de vil være her om 100 år, måske bare i nogle andre smagsvarianter. De er efterhånden blevet så kendte i hele verden, at jeg for svært ved at tro at de andre mærker som Harboe osv. kan konkurrere med dem. 

De kan dog hellere ikke tillade sig at sætte sig tilbage, hvilket jeg hellere ikke tror de vil gøre. de skal stadig formå at finde nye varianter og smage for at blive ved med at holde momentum. Men alt i alt er det en sikker aktie at investerer sine penge i, og få et fint overskud efter nogle år.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Coca Cola aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Coca-cola aktier?

Kursen på Coca-Cola aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Coca-Cola aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Coca-Cola aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.