Mcdonalds er en af verdens største virksomheder og det er et firma vi alle sammen nok besøger lidt for ofte. Virksomheden blev grundlagt i 1940 i USA af 2 personer ved navn Richard og Maurice McDonald. Og lige siden den gang har deres forretning vokset år efter år og det gør den stadig den dag i dag.

Der er hele 40.031 McDonalds restauranter rundt om i verden og det tal er også stigende hvert år. McDonalds omsatte i 2021 for ikke mindre end 23,22 Milliarder dollars.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i McDonalds, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Mcdonalds aktie over det sidste år

Mcdonalds aktie

McDonalds aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er McDonalds aktier?

Når du vælger at købe en aktie hos McDonalds, så kommer du faktisk til at eje en del af deres forretning, og dermed får du også mere ud af din investering når virksomheden går godt. 

Hvis du gerne vil købe aktier med lave risiko, så er McDonalds aktier et af de steder som er god at placerer sine penge. Da det jo er noget som vi alle bruger en gang eller 2 om måneden.

Køb din første McDonalds aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i McDonalds så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe McDonalds aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du McDonalds aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Apple. 

For at finde McDonalds aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine McDonalds aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe McDonalds aktier?

Hvis du er den type der godt kan lide at købe aktier, hvor der er en minimal risiko, så er det McDonalds aktier du skal investerer i. Hvis vi kigger på deres aktie over de seneste år, så er den altså steget stødt over de sidste mange år og hvis du spørger mig så vil den blive ved med at gøre det de næste mange år også.

McDonalds er en virksomhed som kan klare mange hårde tider, de har bygget en veldrevet og stabil virksomhed op, som er kendt over hele verden og derfor ser jeg også de eksistere om 20 år. 

De skal dog også kunne forny deres menu, hvis de vil blive ved med at holde på kunderne, men som vi har kunne se over de sidste par år, som kommer der jævnligt nye menuer. Det har for eksempel lavet en burger med en kendt kok, det er blot nogle af de tiltag de har taget og jeg er sikker på der vil komme flere nye ting løbende.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på McDonalds aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster McDonalds aktien?

Kursen på McDonalds aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe McDonalds aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe McDonalds aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.