Ford er et anerkendt og kendt mærke rundt i hele verden. Deres primær forretning er produktion og salg af biler. Det er en amerikansk virksomhed som har hovedkontor i Dearborn Michigan i USA. Virksomheden blev grundlagt af en person ved navn Henry Ford, hvor navnet til virksomheden også er kommet af.

Ford blev stiftet i 1903 af Henry Ford og siden er det altså gået rigtigt stærkt. De havde i 2010 mere end 164.000 ansatte og det tal er vokset meget siden. Udover at sælge biler under mærket ford, så har de også et luksus mærke ved navn Lincoln som de sælger biler fra. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Ford, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Ford aktier

Intel Aktier

Ford aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Ford aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Lad os kigge lidt nærmere på grafen her ovenover, der kan du se kursprisen igennem det sidste år på ford aktier. Som vi kan se så har den faktisk haft et ret stabilt år i forhold til andre aktier. Den havde i Marts et stort dyk, hvorefter den langsomt er steget lidt af gangen igen. Jeg tror personligt selv meget på ford og derfor har jeg også selv købt aktier hos dem. Da det er et bilmærke som passer til mange både familier eller førstegangs købere og derfor tror jeg også de har en stort fremtid.

Køb din første Ford Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Ford aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Ford aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Ford aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Ford. 

For at købe aktier i Ford, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Ford aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Ford aktier?

Om det er den rette aktie for dig, det kan jeg ikke svare på. Jeg kan derimod sige at hvis du har læst hele indlægget, så vil du være godt klædt på til at kunne træffe den beslutning. Jeg vil gerne komme med min personlige mening om aktien, så du har lidt mere at træffe din beslutning ud fra. 

Ford aktien er en aktie, man skal handle hvis man kører med en langsigtet strategi. Det er nemlig en aktie som gennemsnitligt er steget med nogle procenter hvert år og måske lyder 2-3 % ikke af meget, men over 10 år så bliver det altså en del i gevinst. Det er en aktie som ikke er den rette for dig, hvis du køber og sælger aktier med en kortsigtet strategi. 

Jeg har selv købt aktier hos ford og jeg tror på dem. Det er dog ved at ændre sig til at vi alle skal have elektroniske biler og derfor er det også utrolig vigtigt at ford formår at bygge en elbil der er bedre end de andre på markedet som lige nu er Tesla. De har dog meddelt at de har en model klar i 2023, så det bliver spændende at se om det er en elbil der er bedre end deres konkurrenter.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Ford aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Ford aktien?

Kursen på Ford aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Ford aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Ford aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.