Microsoft er nok den mest kendte virksomhed i hele verden og faktisk også den virksomhed hvor deres produkt bliver flest samlet. Det er en virksomhed som udvikler og markedsfører software. Du kender nok deres mest populære produkter, det kan også være du bruger dem i din dagligdag. De har blandt andet lavet windows, office sådan word, excel osv, men det er faktisk også dem som har lavet internetbrowseren Explorer.

Microsoft blev grundlagt i 1975 og havde sidste år en omsætning på 168 milliarder dollars. De har lige offentliggjort at de er 221.000 ansatte her i 2022 og det tal er kun stigende. Det er altså en af de virksomheder, som er i den helt store liga sammen med Coca Cola og de andre giganter.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i microsoft, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Microsoft aktier

Microsoft aktier

Microsoft aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Microsoft aktier?

Hvis du vælger at købe aktier i virksomheden microsoft, så kommer du faktisk til at eje en del af virksomheden og det er derfor din aktie også kommer til at stige i værdi når virksomheden gør. Når man skal købe en aktie , så gælder det om at købe den så billigt som muligt for derefter at sælge den dyre.

Hvis du kigger på grafen længere oppe i indlægget, så vil du kunne se at det faktisk er et rigtig godt tidspunkt nu at købe aktier i microsoft. De er faldet en del her sidste på året, og hvis det er en virksomhed som du syntes er interessant, så ville jeg helt klart købe nogle aktier hos dem.

Køb din første Microsoft aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i microsoft så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe microsoft aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Microsoft aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra microsoft.

For at finde microsoft aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine microsoft  aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Microsoft aktier?

Hvis jeg skal gøre det kort så ja, det er en utrolig velkendt og vellykket virksomhed, som gang på gang har opfundet nye produkter indenfor software, og efter hvad de sidste har udtalt så har de en masse nye software produkter på hylderne som udkommer i 2023. Så jeg tror bestemt vi vil se aktien stige gevaldigt her i 2023, når deres produkter udkommer.

De har været utrolig gode til at sælge deres produkt, men det er også fordi de laver software produkter, som man ikke kan klare hverdagen uden og lige netop det, ser jeg som en kæmpe force for deres virksomhed. Hvis de kan blive ved med at opfinde produkter, som vi skal bruge i vores daglig dag, så ser jeg et kæmpe potentiale i deres aktier.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på microsoft aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Microsoft aktien?

Kursen på microsoft aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Microsoft aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Microsoft aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.