Norwegian har længe været kendt som en af de store spiller inden for rejsebranchen, de tilbyder flyrejser til både privat og erhvervs kunder. Norwegian er en norsk virksomhed, som er et lavprisflyselskab, som du nok også kender dem for. I 2021 havde de 51 fly af typen Boeing 737-800, det er derfor et flyselskab i den helt store kaliber.

Norwegian blev grundlagt i Norge i 1993 af en person ved navn Bjørn Kjos, som den dag i dag ikke ejer selskabet længere. De havde i 2021 mere end 3000 ansatte, dog blev de nød til at fyrer en masse efter corona lukkede store dele af verden ned. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i norwegian, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Norwegian Cruise Line aktie

norwegian aktier

Norwegian aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Norwegian aktier?

Når man køber en aktie hos en virksomhed, så køber du faktisk en del af virksomheden. Du kommer derfor til at eje noget af den pågældende virksomhed, uden at have nogen indflydelse på selskabet. 

Hvis du leder efter at investerer i en aktie, som har en høj risiko altså hvor du både har mulighed for at tjene gode penge på aktien, men også stor chance for at tabe penge. Så er norwegian en aktie for dig. Under corona havde norwegian det rigtig svært og de var faktisk ved at gå konkurs, de klarede dog ærterne. Men derfor er aktien også faldet utrolig meget og der er derfor god mulighed for at købe sig ind billigt. 

Men om de formår at komme ordenligt på fode igen er svært at spå om, hvis der kommer en periode igen med corona, så tror jeg ikke de kan klare sig igennem det. Men formår de at komme på fode igen, så er der gode muligheder for at tjene penge.

Køb din første Norwegian aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i norwegian så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe norwegian aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Norwegian aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra norwegian.

For at finde norwegian aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine norwegian aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Norwegian aktier?

Det kommer helt and på hvor stor en risiko du er villig til at tage, for som sagt så har norwegian haft det hårdt de sidste par, blandt andet på grund af corona. Men priserne på flybilletter har også været presset i bund og det er derfor også utrolig svært at tjene penge i denne branche. 

For at det skal gå hen og blive en god investering, så skal de for alt i verden undgå en nedlukning med corona igen. Da jeg ikke tror de vil kunne klare sig igennem, sådan en nedlukning igen. Er vi kommet over corona, så er folk også klar til at rejse og så er der gode tider i vente for norwegian. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på norwegian aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Norwegian Cruise line aktien?

Kursen på Norwegian Cruise line aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Norwegian Cruise line aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Norwegian Cruise line aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.