Asos er efterhånden blevet en kendt og velanset forretning når det kommer til herre og kvindetøj. Det er dog også en virksomhed som har haft det hårdt de sidste par år, for hvis du kender noget til tøjbranchen så er det en rigtig svær branche at tjene penge i. De har dog formået at få sig etableret ret godt og haft nogle gode år.

Asos er en britisk webshop som sælger alt fra mode til skønhed. Udover at sælge deres egen designs, så sælger de også tøj og diverse fra mere end 850 kendte brands. Det er en virksomhed som blev grundlagt i 2000 i London og havde sidste år en omsætning på 3,91 milliarder pund.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Asos, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over asos aktier

Asos aktier

Asos aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Asos aktier?

Hvis du vælger at købe aktier hos Asos, så kommer du faktisk til at eje en del af virksomheden og det er derfor din aktie også kommer til at stige i værdi når virksomheden gør. Når man skal købe en aktie , så gælder det om at købe den så billigt som muligt for derefter at sælge den dyre.

Hvis vi kigger på Asos aktiens kurspris lige nu, så er det faktisk et oplagt tidspunkt at købe aktien, hvis det er en virksomhed som man tror på og som vil vækste i fremtiden. Hvis vi kigger på graften længere oppe, så kan vi se den er faldet en hel her i år (2022) det kan dog være af mange grunde. Hvis en virksomhed vækster der toplinje (omsætning) så koster det penge og så vil der ikke være en stor indtjening i den periode, da det jo ikke er gratis at få nye kunder. 

Jeg tror dog på aktien og jeg tror den nok skal komme op af igen, hvis de kan blive ved med at designe deres eget mærke og sælge videre.

Køb din første Asos aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Asos så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Asos aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Asos aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Asos. 

For at finde Asos aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Asos aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Asos aktier?

Det kommer helt and på om du godt kan lide at tage en risiko, for som jeg ser aktien, så kan det sagtens ske den skal længere ned før den kommer op igen. Det er dog meget svært at spå om, og det er noget du selv skal have en mavefornemmelse af. Et godt tip er ikke at investerer alle dine æg i denne aktie, men måske investerer en lille bid, så du også er med hvis går godt.

Jeg har personligt selv valgt at købe en lille mængde aktier i asos, for at have mulighed for at være med hvis det bliver sjovt igen. Jeg holder dog nøje øje med aktien og begynder den at stige igen, er jeg også klar til at købe flere aktier hos dem.

Det er som sagt en meget svært branche som de arbejder i og det er derfor vigtigt at de bliver ved med at nytænke deres forretning, for at finde måder at tjene flere penge på. Tøj prisen er nemlig presset helt i bund, fordi der er så mange konkurrenter derude. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Asos aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Asos aktien?

Kursen på Asos aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Asos aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Asos aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.