Zendesk er en verdenskendt amerikansk virksomhed, som leverer software til kunder rundt om i hele verden. Virksomheden har dog ikke altid været Amerikansk, den blev nemlig stiftet her i kære Danmark. 

Virksomheden blev som sagt grundlagt i Danmark i 2007, den blev stiftet af Mikkel Svane, Alexander Aghassipour og Morten Primdahl som senere hen valgte at sælge virksomheden til en amerikansk virksomhed. De omsatte for 1,34 milliader Dollars i 2021 og havde 5.850 medarbejder ved seneste optælling i 2022. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Zendesk, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Zendesk aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Zendesk aktier?

Som årene er gået er det faktisk gået hen og blevet noget som de fleste unge men også ældre er begyndt at gøre, nemlig at investerer i aktier. Ved at investerer din opsparing slipper du for at betale negative renter i banken.

Hvis du ikke vidste det endnu, så betaler du altså banken penge for at have dem stående på din konto. Men ved at investerer pengene i aktier i stedet, kan du altså se din opsparing blive større og større i stedet for mindre og mindre i banken.

En aktie er et bevis på at du ejer en lille del af virksomheden, det kan for eksempel være hvis du køber aktier i Zendesk, så kommer du faktisk til at eje en del af virksomheden, og det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når det går godt for virksomheden. 

Køb din første Zendesk Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Zendesk aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Zendesk aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Zendesk aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Zendesk.

For at købe aktier i Zendesk, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Zendesk, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Zendesk aktier?

Vi anbefaler som sagt ikke aktier her på siden, vi er til for at give dig alt den information om firmaet som vi kan finde på nettet, så du har det bedste grundlag at træffe din beslutning ud fra. 

Men derfor skal du ikke snydes for min personlige mening om aktien. Det er nemlig en ret spændende aktie, hvis du spørger mig. For lige netop software branchen er et sted man kan tjene mange penge, og det kan vi også se på Zendesk. De har været rigtig gode til at udvikle nye produkter til kunder rundt om i verden. 

Hvis du spørger mig så kommer der kun til at være brug for flere og flere af disse virksomheder som tilbyder software løsninger. Vores samfund bliver mere og mere online og derfor vil der også hele tiden skulle lave nye software løsninger eller opdaterer dem der allerede er her nu. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Zendesk aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Zendesk aktien?

Kursen på Zendesk aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Zendesk aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Zendesk aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.