Zalando er en af de helt store virksomheder i Tyskland. Det er en virksomhed som sælger sko, mode, og skønhed til mere end 25 forskellige lande. De har også mere end 50 millioner aktive brugere på deres webshop. Det er altså en virksomhed som har fået rigtig godt fat i markedet både med deres priser og deres udvalg. 

Virksomheden blev grundlagt 2008 i Berlin Tyskland. Så er det altså ikke en virksomhed med mange år på bagen, som nogle af de andre vi har skrevet om. De havde en omsætning på 8 milliarder EURO i 2020 og de er siden hen kun vokset sig endnu større. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Zalando, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Zalando aktier

Zalando aktier

Zalando aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Zalando aktier?

Indenfor de seneste ti år, er det gået hen og blevet noget som de fleste kan finde ud af og som de fleste faktisk også gør. For nu til dags investerer over 40% af danskerne faktisk deres opsparing i aktier. Og det er helt klart også noget som vi vil anbefale dig at gøre, i stedet for at lade dine penge stå på bankkontoen.

Når du køber en aktie i et firma, så køber du faktisk en lille del af virksomheden. Jo flere aktier du køber hos den pågældende virksomhed, jo mere kommer du også til at eje af firmaet. Det skal dog siges at selvom du ejer noget af virksomheden, så giver det dig ikke ret til at bestemme noget i forretningen. 

Din aktie er dit bevis på at du ejer noget af forretning, og derfor vil du også se at når virksomheden vækster, altså tjener flere penge eller får en større omsætning. Så vil din aktie også stige i værdi. 

Køb din første Zalando Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Zalando aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Zalando aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Zalando aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Zalando.

For at købe aktier i Zalando, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Zalando, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Zalando aktier?

Når det kommer til hvilke aktier du skal investerer i, så er det en beslutning som du helt selv skal beslutte. Vi anbefaler altid du ikke lytter til hvad andre mener du bør investerer, men derimod træffer din egen beslutning. Her hos aktierdk.dk har vi samlet alt den information om firmaet som vi kan finde, så du kan træffe en beslutning ud fra det bedste grundlag.

Jeg vil gerne komme med min personlige mening om Zalando aktien. Det er en virksomhed som jeg selv har investeret i, og det er en aktie som jeg følger nøje. For netop deres udvalg af tøj og mode er noget som vi mennesker er vilde at købe og derfor er der også et kæmpe marked for det og det har Zalando set. 

Det er ikke mere end 10 år gammel, men alligevel har de formået at blive en af de store spiller indenfor deres branche, fordi de har været rigtig gode til at have det rigtige udvalg til en bred gruppe. Udover det så har de også mange ben at tjene penge på, i form af et stort udvalg indenfor forskellige brancher, det ser jeg også som en kæmpe styrke.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Zalando aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Zalando aktien?

Kursen på Zalando aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Zalando aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Zalando aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.