Walt Disney er en virksomhed som har været her rigtig længe og de har lavet en masse produkter som enten vi selv har brugt eller set eller vores børn har. Virksomheden er et verdens omspændt medieselskab som har hovedkvarter i Californien. Virksomheden bliver set som værende verdens største mediekoncern i forhold til deres omsætning.

Virksomheden blev stiftet i 1923 og har siden kun haft vækst i deres forretning. De er mest kendt for deres tegnefilm som den dag i dag bliver set af flere milliarder dagligt rundt om i hele verden.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Walt Disney, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Walt Disney aktier

Walt disney aktier

Walt Disney aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Walt Disney aktier?

En aktie er noget som er gået hen og blevet utrolig populært indenfor de seneste år og det er kun noget som bliver mere og mere populært over de næste år også. Ved at købe en aktie i for eksempel walt disney, så kommer du faktisk til at eje noget af virksomheden som du køber aktien i og dermed vil din aktie og stige eller falde alt efter hvor godt virksomheden klarer sig.

Det kan derfor godt gå hen og blive en god investering, hvis man kan ramme rigtigt og købe aktien når den er lav og sælge den når den er høj. Udover det så betaler du jo penge for at have dine penge stående i banken i forhold til negative renter, ved at investerer dem i stedet så kan du se din opsparing blive større i stedet for mindre.

Køb din første Walt Disney Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Walt Disney aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Walt Disney aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Walt Disney aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Walt Disney. 

For at købe aktier i Walt Disney, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Walt Disney aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Walt Disney aktier?

Det kommer helt and på hvilken strategi du investerer med. Hvis du for eksempel investerer med en kortsigtet strategi, så er Walt Disney aktier nok ikke den rette for dig. Men investerer du derimod med en langsigtet strategi og gerne vil vente nogle år med at sælge dine aktier igen. Så er det helt klart en aktie, som jeg vil anbefale du kigger nærmere på. 

Det er en virksomhed som er inden for en branche der vil være her i mange år frem. Og derfor ser jeg også Walt Disney for at være her om 100 år. De er rigtig gode til at producerer nye tegnefilm og film og derfor ser jeg dem også som en meget spændende aktie, som jeg personligt tror vil stige over de næste mange år.

Det er dog vigtigt at nævne at der aldrig er noget der er sikkert indenfor aktier, derfor er det også vigtigt du træffer en beslutning selv og at du har undersøgt virksomheden du vil investerer i, inden du vælger at købe aktier hos dem.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Walt Disney aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Walt Disney aktien?

Kursen på Walt Disney aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Walt Disney aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Walt Disney aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.