Hvis du nogensinde har været i USA eller boet derover, så har du helt sikkert også været i en Walmart butik. Det er nemlig en af de største detailbutikker i USA, som sælger alt mellem himmel og jord til dagligdagen. Virksomheden er blandt andet verdens største privat ejet virksomhed målt på deres omsætning.

Walmart til grundlagt i 1962 i USA og har i dag en omsætning på mere end 572,8 milliader Dollars, så det er altså en virksomhed i den helt store kaliber. De har hovedkvarter i Bentonville USA.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Walmart, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Walmart aktier

Walmart aktier

Walmart aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Walmart aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Vi kan kigge lidt nærmere på grafen ovenover, her kan vi se kursprisen for Walmart igennem det sidste år og den har fået et ordenligt hak i maj, men er dog godt på vej op igen. Walmart er en aktie jeg syntes du skal undersøge nærmere hvis du køber aktier med en langsigtet strategi. 

Køb din første Walmart Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Walmart aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Walmart aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Walmart aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Walmart. 

For at købe aktier i Walmart, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Walmart aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Walmart aktier?

Hvis du tror på virksomheden og ser dem blive en større forretning i fremtiden, så skal du købe aktien. Men det kommer dog også meget an på, hvilken strategi du køber aktier med, som vi har været inde på længere oppe i artiklen. Jeg ser aktien som en god investering hvis du har planer om at holde på dem længe, jeg tror vi kun kommer til at bruge dem mere og mere i fremtiden. 

Det er dog vigtigt at nævne at de ikke er de eneste på markedet og derfor skal de blive ved som de gør nu, med at være gode til at få nye kunder men også at holde på dem de har. Dog ser jeg dem som en meget solid og en forretning som er god til at tjene penge og derfor har jeg personligt også selv købt aktier hos Walmart.

Jeg tror det er en virksomhed som vil blive større henover de næste ti år og dermed og få en større markedsandel. De skal dog blive ved som de gør nu, for at blive ved med at kunne vækste og få nye kunder. Udover det så har de faktisk meddelt at de vil begynde at udvide deres forretning til andre lande end USA, hvilket også bliver meget spændende at følge.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Walmart aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Walmart aktien?

Kursen på Walmart aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Walmart aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Walmart aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.