Volvo er et meget anerkendt og købt bilmærke. De er blandt andet kendt for deres gode kvalitet og et bilmærke som har været her i efterhånden rigtig mange år. Virksomheden er en svensk virksomhed som producerer og sælger personbiler, lastbiler og varevogne. De blev i 1999 solgt til ford som der også er ejer af dem den dag i dag.

Volvo virksomheden blev stiftet i 1927 i Gotebord i Sverige, hvor de også stadig den dag i dag har hovedkontor. Virksomheden blev stiftet af Assar Gabrielsson og Gustaf Larson. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Volvo, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Volvo aktier

volvo aktier

Volvo aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Volvo aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Ovenover her kan du se kursprisen på volvo igennem det sidste år. De har faktisk haft et stabilt år, selvom deres aktie har haft nogle dyk igennem året, så er de faktisk godt på vej tilbage som vi kan se.

Køb din første Volvo Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Volvo aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Volvo aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Volvo aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Volvo. 

For at købe aktier i Volvo, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Volvo aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Volvo aktier?

Som sagt så anbefaler vi ikke aktier her på siden, vores formål er at oplyse dig så meget som muligt om virksomheden så du har det bedst mulige grundlag at træffe din beslutning ud fra. Jeg vil dog gerne give dig min personlige mening om volvo aktien.

Som sagt er Volvo en virksomhed som har været her utrolig længe og en virksomhed som vi alle kender og har stort tillid til. Der er dog nogle store udfordringer i bil branchen som de alle skal formå at komme over. For i fremtiden kommer største delen af alle biler til at være el biler.

Og det er netop den byrde som volvo skal kunne komme igennem, for at blive ved med at være en af de fortrukne bilmærker i verden. De har meddelt at de udkommer med en ny elbil i 2023, som vil være bedre end blandt andet tesla og de andre store forhandlere.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på volvo aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Volvo aktien?

Kursen på Volvo aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Volvo aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Volvo aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.