De fleste af enten kender eller kører i en Volkswagen og det er der en god grund til, det er nemlig et bilmærke som er verdenskendt og som eksisteret i utrolig mange år. Virksomheden har altså også fabrikker i over 27 forskellige lande i verden og sælger bland andet bliver under disse mærker: Audi, Bentley,Bugatti, Lamborghini, Seat, Porche og mange flere. 

Virksomheden blev grundlagt 1937 i Berlin. De var i 2019 kåret som verdens største bilproducent. Du kan altså købe dig ind her i en meget stor og veldrevet forretning, som har overlevet utallige kriser.

Herunder kan du se en graf for Volkswagen aktier aktien igennem det sidste år. Hvis vi kigger lidt nærmere på grafen, så kan vi se den har fået nogle hak her i år. Der er dog ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget, for du har nemlig nu god mulighed for at købe Volkswagen aktier billigt, hvis du tror på virksomheden.

Graf over Volkswagen VW Aktier

Volkswagen VW aktier

Volkswagen Aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Volkswagen aktier: Udbytte

Volkswagen er en tysk virksomhed og de har som så mange andre virksomheder valgt, at udbetale udbytte til dem som ejer aktier hos dem. De er derfor det oplagte valg, hvis din strategi er at leve af udbytte. De plejer at udbetale udbytte til deres aktionærer i maj og det har de også gjort senest i 2020. 

Af gode grunde kan vi ikke fremvise Volkswagens regnskab, da det er et tysk firma. I Tyskland er de ikke forpligtet til at have deres regnskab offentligt tilgængeligt som det er her i Danmark, Sverige og Norge.

Derfor har du dog stadig mulighed for at snage lidt om dem, inden du beslutter om de er det rigtige sted at placere dine penge. Du kan for eksempel læse der referat af deres generalforsamling. 

Men du har altså også mulighed for at læse deres årlige rapport, den kan du læse herunder. 

Læs volkswagen rapport.

Køb din første Volkswagen aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Volkswagen så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Volkswagen, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Volkswagen aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Volkswagen. 

For at finde Volkswagen aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Volkswagen aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Volkswagen aktier?

Som så mange andre aktier er det noget du selv skal beslutte. Men mening om aktien er at det er en meget stabil forretning, der dog har nogle udfordringer som de skal kunne løse, for at have ligeså stor en kundekreds i fremtiden. For el bliver er ved at blive det helt store hit og det er noget vi kommer til at se meget mere til i fremtiden.

Lige nu er det Tesla som ejer størstedelen af det markedet, og hvis Volkswagen skal bevarer sin position som en af verdens største, så skal de komme med en fantastisk elbil i fremtiden, som er bedre end deres konkurrenter. 

Hvis det lykkes dem, så ser jeg en kæmpe fremtid for dem, og jeg er sikker på deres aktie vil eksplodere.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Volkswagen aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Volkswagen VW aktien?

Kursen på Volkswagen VW aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Volkswagen VW aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Volkswagen VW aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.