Hvis du ikke i forvejen kender Twitter, så er det en af de helt store spillere indenfor sociale platforme som er i den samme liga som Facebook og Instagram. Du kan det samme som på for eksempel Facebook, altså ligge billeder eller et opslag ud, som dine venner kan læse og kommenterer på. 

Virksomheden blev stiftet 21 marts 2006 i San Francisco og siden har de haft meget fart på. I dag har Twitter mere end 1,3 milliarder brugere og det tal er stigende for hver dag. Her i 2022 blev Twitter solgt til Elon Musk, som er ham der også ejer Tesla og en del andre virksomheder. Derfor ser jeg også en stor fremtid for denne aktie, den har godt nok fået nogle tæsk siden virksomheden blev solgt, men jeg tror nok den skal komme stærkt igen og derfor har jeg også selv opkøbt aktier hos Twitter. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Twitter, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Twitter aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Twitter aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Twitter er en virksomhed med meget fart på og en virksomhed som lige nu er ved at gennemgå en masse forandringer siden de blev solgt. Derfor kommer vi også til at se aktien falde over den næste periode, men jeg tror på når de har fået vendt skuden, så vil vi se Twitter aktien tage nogle store dyk op af.

Køb din første Twitter aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Twitter så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe twitter aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Twitter aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Twitter. 

For at finde Twitter aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Twitter aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Twitter aktier?

Som vi nævnte længere oppe, så anbefaler vi ikke aktier. Men vi giver alt den information du har brug for, for at kunne træffe den bedste beslutning. Hvis jeg dog skal give min personlige mening om aktien, så er det en aktie som jeg syntes er meget spændende og helt klart en aktie jeg vil følge nøje. De har indført en masse nye spændende ting på Twitter som jeg tror vil få aktien til at se bedre tider.

Deres problem hos Twitter har været at de ikke har været så gode til at tjene penge, men efter den nye ejer er kommet til er der blevet indført en masse nye features som de kan tjene penge på og jeg tror derfor stærkt på at de kan få vendt kurven! 

Jeg syntes dog det er en meget spændende aktie og det er da også en aktie som jeg selv har indkøbt for et par tusind. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Twitter aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Twitter aktien?

Kursen på Twitter aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Twitter aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Twitter aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.