Tryg er en af de mest kendte virksomheder i Danmark og de fleste danskere kender dem. Du kender dem nok i forhold til forsikringer. De er faktisk også det største forsikringsselskab i både Danmark og Skandinavien.  De tilbyder forsikringer til kunder både i Danmark, Sverige og Norge.

Hvis du siger forsikring, så siger du også tryg. Hver fjerde dansker er nemlig forsikret igennem tryg. Virksomheden blev grundlagt i 2002 og har hovedkontor i Ballerup.

Herunder kan du se en graf for Tryg aktien igennem det sidste år. Den har faktisk haft et ret stabilt år, selvom den selvfølgelig har haft sine op og nedture. Men denne aktie er faktisk et godt eksempel på, hvorfor man skal have koldt vand i blodet i forhold til sine aktier. For selvom det går op og ned, så hvis man kigger på den over et år, så kan man se den stiger.

Graf over Tryg Aktier

tryg aktier

Tryg Aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Tryg aktier: Udbytte

Tryg er en virksomhed som udbetaler udbytte til dem der ejer aktier hos dem. De udbetaler faktisk 4,28 kroner i udbytte for hver aktie du ejer hos dem. Nu tænker du måske at det ikke lyder af særlig meget, men det er et beløb du for udbetalt hver år, mens dine aktier formentlig stiger i værdi. Så du har faktisk 2 stedet du tjener penge fra, når du investerer i tryg aktier.

Herunder kan du se rengskabet for Tryg.

Vi kan prøve at tage et kig på regnskabet. Her kan du se at deres resultat er blevet forbedret fra 2020 til 2021. Derudover kan du også se at de faktisk kun har haft et år, hvor deres resultat er gået tilbage, de restende år har de formået at vækste bundlinjen.

tryg aktier

Køb din første Tryg aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Tryg så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Tryg aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Tryg aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra tryg. 

For at finde Tryg aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Tryg aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Tryg aktier?

Det er et svært spørgsmål at svare på, og det er en beslutning du selv skal tage, men jeg vil gerne komme med mit input om aktien. Hvis du står og overvejer at købe aktier i tryg nu her, så vil jeg råde dig til at vente. Det vil jeg fordi kursprisen er meget høj lige nu. det bedste tidspunkt du kan købe en aktie på, er når du tror den ikke falder mere og den er laverer end den har været tidligere på året. Jo billigere du kan købe aktien, jo mere vil din profit formentlig også være når du engang vil sælge dine aktier i firmaet.

Tryg har været gode til at få nye kunder og bibeholde dem de har. Der er dog kommet mange nye store konkurrenter på markedet og derfor bliver det også spændende at se de tiltag de vil lave her i 2023 for at få og bibeholde deres kunder. Jeg bruger som regel som fingerregel at jeg aldrig investerer i et nyt firma, før jeg har set hvordan deres første kvartal er gået. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Tryg aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Tryg aktien?

Kursen på Tryg aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Tryg aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Tryg aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.