Tivoli er jo som ordet siger et tivoli i København, som der efterhånden har været her i mange år og haft mange millioner besøgende igennem tiden. Haven er faktisk verdens næst ældste. Første gang man kunne besøge tivoli i København var 15 August i 1843.

Virksomheden blev grundlagt i 1843 af Georg Carstensen. Der var mere end 1200 ansatte i 2021, som primært arbejder med at servicere gæster og vedligeholde de mange forlystelser samt udearealerne.

Hvis du har besluttet dig for at købe tivoli aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Tivoli aktier

tivoli aktier

Tivoli aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er en Tivoli aktie?

Når du køber en aktie så køber du faktisk en lille del af den pågældende virksomhed, det er også derfor at hvis det går godt for virksomheden, så vil du kunne se dine aktier blive mere værd. Det er kun blevet mere populært at investerer sine penge i aktier med tiden, det er det på grund at det koster penge at have sine penge i banken. Det vil sige at din opsparing kun bliver mindre og mindre for hver dag.

Men når du vælger at investerer dine penge i aktier, kryptovaluta eller noget helt andet, så vil du hurtigt kunne se at din opsparing kun vil blive større uden du skal arbejde for det. Så kan du bruge din tid på at tjene flere penge du kan investere for og dermed gå på pension tidligt. 

Køb din første Tivoli Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i tivoli aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe tivoli aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du tivoli aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra tivoli.

For at købe tivoli aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine tivoli aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe tivoli aktier?

Det er noget som du selv skal beslutte. Min personlige mening om tivoli aktien er at det er en spændende aktie, som jeg tror vi kommer til at se stige over de næste par år. Der er efterhånden ikke mange tivolier tilbage i Danmark og derfor tror jeg også Tivoli i København vil have nemmere ved at hive flere gæster til dem. 

Hvis vi kigger på grafen længere oppe på siden, så kan du se kursprisen for tivoli aktien over de seneste fem år. Det vi kan se er at den faktisk er steget for hvert år, selvom den selvfølgelig har haft sine op og nedture igennem året. Derfor mener jeg også det er et fornuftigt sted at placerer nogle af sine penge over en længere periode.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på tivoli aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster Tivoli aktier?

Kursen på Tivoli aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Tivoli aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Tivoli aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.