Tilray er en amerikansk virksomhed indenfor farmaceutiske, cannabis, livstil og forbrugerpakkede produkter. De har hovedkontor i New York City. De har dog også aktiviteter i Canada, Australien, New Zealand  og Tyskland. 

Virksomheden blev grundlagt i 2013 og er derfor hellere ikke en virksomhed med mange år på bagen, de har dog formået af blive en af de ledende indenfor branchen på de få år. Virksomheden blev stiftet af Brendan Kennedy, Michael Blue og Christian Groh.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Tilray, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Tilray aktier

Tilray Aktier

Tilray aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Tilray aktier?

Hvis du vælger at købe en aktie hos for eksempel Tilray, så kommer du til at eje en del af virksomheden og det er også derfor din aktie stiger i værdi, hvis virksomheden for en stor ordre eller vækster der omsætning. Det er efterhånden blevet noget de fleste gør også i Danmark, nemlig at investerer sin opsparing. 

Du kan investerer dine penge i mange forskellige ting, det kan være aktier, kryptovaluta eller værdipapirer. Det de fleste investerer i er dog aktier, og det er der faktisk også en god grund til. 

For hvis du ikke ved det så betaler du faktisk banken penge for at have dine penge på din bankbog. Det gør du via negative renter, hvis du skal slippe for det, så kan du blandt andet vælge at investerer dine penge i Tilray aktier.

Køb din første Tilray Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Tilray aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Tilray aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Tilray aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Tilray.

For at købe aktier i Tilray, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Tilray, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Tilray aktier?

Hvilke aktier du skal investerer dine penge i, er noget som du selv skal beslutte. Hos aktierdk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information vi kan finde om firmaet et sted, så du kan træffe den rigtige beslutning ud fra det grundlag. 

Men jeg vil dog gerne komme med min personlige mening om aktien. det er igen en aktie indenfor en spændende branche som jeg tror kun bliver større med tiden. For cannabis er kommet for at blive og det fleste lande har da også allerede gjort det lovligt. jeg tror personligt vi kommer til at se at resten af landende også vil komme og gøre det lovligt indenfor de næste år.

Derfor har jeg også selv valgt at investerer i blandt andet Tilray og andre cannabis forretninger, da jeg tror det er en branche som kun lige er begyndt og som vil blive meget større over de næste par årtier.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Tilray aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Tilray aktien?

Kursen på Tilray aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Tilray aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Tilray aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.