Tesla er en verdenskendt virksomhed og kender du dem ikke endnu, så kommer du helt klart til det i fremtiden. de er en virksomhed som er i konstant udvikling og så er det en forretning med en meget kompetent ejer og direktør. De producere og designer elbiler, batterier og andre produkter i den bane.

Tesla havde en omsætning på 18,78 milliarder dollars i 2021 og den er stødt stigende for hvert år. Virksomheden blev stiftet i 2003 af Elon Musk. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Tesla, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Tesla aktie over det sidste år

tesla aktier

Tesla aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Tesla aktier?

Hvis du vælger at købe aktier hos Tesla, så kommer du faktisk til at eje en del af virksomheden og det er derfor din aktie også kommer til at stige i værdi når virksomheden gør. Når man skal købe en aktie , så gælder det om at købe den så billigt som muligt for derefter at sælge den dyre.

Hvis du gerne vil købe aktier med lave risiko, så er Tesla aktier et af de steder som er god at placerer sine penge. Da elbiler er noget som vi kommer til at SKAL bruge for at redde vores kære planet. 

Køb din første Tesla aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Tesla så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Tesla aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Tesla aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Tesla. 

For at finde Tesla aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Tesla aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Tesla aktier?

Som vi var inde på længere oppe i indlægget, så er Tesla en virksomhed som både er kendt og anerkendt i hele verden. De producerer elbiler, som hvis du spørger mig, er noget vi alle kommer til at skulle bruge i fremtiden for at redde vores planet. Det helt store spørgsmål er om det er tesla der vinder det løb med de andre konkurrenter, for de er som sagt ikke de eneste der laver elbiler. 

Tesla er dog en af de førende indenfor branchen og de er en virksomhed som har rigtig godt styr på design og det tror jeg det er det som de kommer til at vinde på.

De har dog også nogle udfordringer som de skal have løst, for at vinde det store kapløb. For der er efterhånden kommet en del forskellige på markedet med elbiler også en masse af de store mærker såsom Audi, Bmv og Mercedes. hvis de kan blive ved med at være to skridt foran deres konkurrenter, så spår jeg aktien en stor fremtid og det er klart min anbefaling at man bør investerer enten et lille eller stort beløb i aktien.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Tesla aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Tesla aktien?

Kursen på Tesla aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Tesla aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Tesla aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.