Telenord er faktisk en norsk virksomhed, som tilbyder mobilnetværk, internet osv. De er en af de største televirksomheder her i norden og det har de efterhånden været i en del år. De har blandt andet også opkøb andre mobilselskaber og lagt dem sammen med deres hovedfirma altså telenord.

Hvis du siger mobil abonnement, så siger du nok også telenord. Der er utrolig mange dansker der bruger telenord som der dataudbyder og der er mange der er glade for dem. Det er dog ikke kun mobildata de kan hjælpe med, de tilbyder også deres kunder internet og fjernsyn. så det er altså en virksomhed som har flere ben at stå på. 

Herunder kan du se en graf for Telenord aktien igennem det sidste år. Den har haft et rigtig hårdt år her i 2022 og der det ser ikke ud til den er på vej op lige tiden. Men derfor behøver det skam ikke være en dårlig investering, for hvis man ønsker telenord aktier og tror på at de nok skal få vendt kurven, så er det faktisk det mest optimale tidspunkt nu at opkøbe aktier hos dem. 

Graf over Telenord Aktier

telenord aktier

Telenord Aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Telenord: Udbytte

Telenord er endnu en virksomhed som har valgt at udbetale udbytte til deres aktionærer. De har meddelt at de udbetaler 6,92% i udbytte. Hvor meget du får udbetalt i udbytte, kommer helt and på hvor mange aktier du ejer hos dem og hvor godt et år de har haft. 

Udover at du får udbetalt en pose penge i udbytte hvert år, så er det vigtigt at huske at du jo også ejer aktierne, som formentlig blot stiger og stiger i værdi til du en dag vil inkassere profitten.

Herunder kan du se rengskabet for Telenord danske afdeling for de seneste 5 år.

Hvis vi vælger at kigge lidt nærmere på deres regnskab, så kan vi se de har haft et rigtigt dårligt år, både i forhold til deres toplinje (omsætning) men også deres resultat (fortjeneste) Det kan der selvfølgelig være mange grunde til, men en af dem tror jeg er fordi der er kommet rigtig mange spillere til på mobilmarkedet og det har ikke helt lykkes dem, at få nye kunder ligeså godt som deres konkurrenter har. 

telenord aktier

Køb din første Telenord aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Telenord så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Telenord aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Telenord aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier. 

For at finde telenord aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Telenord aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Telenord aktier?

Det er en mavefornemmelse som du selv skal føle, men hvis du føler at det er noget du godt kunne tænke dig, så er det faktisk det helt rigtige tidspunkt nu, hvor deres aktiekurs er så lav. det betyder altså at du kan købe dine aktier billigt ind, hvilket giver dig en kæmpe fordel når du engang vil til at sælge dem igen. For så vil du have mulighed for, at få en større profit ved et salg.

Telenord har nogle udfordringer som de skal have styr på, men lykkes det dem at komme med nye produkter og blive bedre til at fastholde og få nye kunder, så ser jeg en god fremtid for deres aktie. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Telenord aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Telenord aktien?

Kursen på telenord aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe telenord aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe telenord aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.