Sundial Growers er en virksomhed som producerer og sælger cannabis rundt om i hele verden, det er en forholdvis ny virksomhed. Det er en af de mest omtalte cannabis aktier i nyere tid og derfor også en ret spændende aktie.

Virksomheden blev grundlagt i 2006 og siden er det gået stærkt, med at udvide produktion at cannabis samt salg af deres produkter. Det er blandt andet Sundical growers der har disse mærker Top leaf, Sundial Cannabis, Palmetto og Grasslands. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Sundial Growers, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Sundial Growers aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Sundial Growers aktier?

Førhen var det med at købe og sælge aktier noget som de færreste kastede sig ud i, men eftersom internettet er kommet til og vi er blevet mere og mere moderne og komfortable med den online verden, så er de fleste også begyndt at kaste sig ud i at købe og sælge aktier for deres opsparing.

Hvis du ikke ved det allerede så betaler du negative renter i banken for at have dine penge stående. Det vil altså sige at det koster dig penge at have dine penge i banken. Derfor anbefaler vi altid at du vælger at investerer dine penge i aktier i stedet, så kan du se din opsparing vokse sig større, i stedet for mindre i banken. 

En aktie er en lille del af virksomheden, det er derfor du også kommer til at eje noget af den pågældende virksomhed som du køber aktier i. Hvis du for eksempel køber aktier i Sundial Growers så kommer du også til at eje en lille del af virksomheden, dog uden at kunne bestemme noget.

Køb din første Sundial Growers Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Sundial Growers aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Sundial Growers aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Sundial Growers aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Sundial Growers.

For at købe aktier i Sundial Growers, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Sundial Growers, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Sundial Growers aktier?

Det er en beslutning du selv skal træffe, vores mission med aktierdk.dk er at give dig så meget information om virksomheden som vi kan, så du har et bedre grundlag at træffe din beslutning ud fra. 

Min personlige mening om Sundial Growers aktien er at, det er en meget spændende virksomhed og indenfor en spændende branche som jeg selv tror vi kommer til at se meget mere til i fremtiden. Det er noget som allerede er blevet lovligt i mange andre lande og efter min mening kun et spørgsmål om tid før det bliver i alle andre lande også. 

Derfor ser jeg også en stor fremtid for virksomheder indenfor denne kategori. Sundial Growers er dog ikke de eneste som producerer og sælger cannabis, derfor skal de blive ved med at have den gode kvalitet og et stort udvalg. Gør de det så tror jeg også aktien kommer til at stige en del over de næste ti år.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Sundial Growers aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Sundial Growers aktien?

Kursen på Sundial Growers aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Sundial Growers aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Sundial Growers aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.