Sony er faktisk et Japansk elektronik firma, der er mange som tror det er en dansk virksomhed, men det er det faktisk ikke. Det er en virksomhed som er kendt over hele verden og som bliver brugt af utrolig mange hver eneste dag. Det er det mærke som er mest kendt indenfor elektronik til hjemmet og det er da hellere ikke uden god grund. De producerer en bred vifte af mange forskellige produkter indenfor mobiltelefoner, kameraer, fjernsyn, PlayStation og meget mere.

Sony blev stiftet i 1946 i Japan og siden har det gået stærkt! De er i dag at finde i mere end 100 lande verden over og de vokser år efter år. Det er en virksomhed som har mange år på bagen og så det en forretning som har utrolig mange ben at stå på og derfor er det også efter min mening en meget solid og robust virksomhed, som vil være her mange år endnu.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Sony, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Sony aktier

Sony aktier

Sony aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Sony aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Hvis du kigger nærmere på Sony aktien over et år, som du kan se på grafen her ovenover. Så kan du se det faktisk har været en ret stabil aktie. den har ikke har nogle voldsomme dyk, den er selvfølgelig faldet og steget igennem året, men det gør alle aktier. 

Køb din første Sony Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Sony aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Sony aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Sony aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Sony. 

For at købe aktier i Sony, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Sony aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Sony aktier?

Det kommer rigtig meget and på hvilken strategi du har valgt. Hvis du har valgt at købe aktier med en langsigtet strategi, så vil jeg sige det er en meget fornuftigt aktie at kigge nærmere på. Køber du derimod aktier med en kortsigtet strategi, så vil jeg mene det ikke er den rette aktie for dig. 

I sidste ende så er det dig selv der skal vurderer om det er den rette aktie for dig. Vores formål med denne side er at give dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den bedste beslutning på det grundlag. 

Det er en aktie som jeg personligt selv har købt af og som jeg tror vi kommer til at se meget af i fremtiden. Der er lige nu gang i en masse udvikling indenfor VR og det er noget som sony er rigtig skarpe på, jeg tror derfor på at aktien kommer til at give en god gevinst på lang sigt, da jeg tror det er dem som vil komme med de bedste produkter indenfor den kategori. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Sony aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Sony aktien?

Kursen på Sony aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Sony aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Sony aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.