Snapchat kender de fleste af os og det er efterhånden en stor virksomhed som de fleste af os bruger dagligt til kontakt sammen med venner og familie. Snapchat er oprindeligt en ide af Evan Speigel and Bobby Murphy, som de fik under deres ophold på Stanford University. Da han pitsede hans ide for hans klassekammerater var de dog ikke begejstret for deres forretningside.

Snapchat er i dag en af de største sociale platforme som vi bruger dagligt. Det blev udgivet i 2011 og siden er det altså gået rigtig stærkt. De startede med at hedde Picaboo men skiftede dog senere hen navn til Snapchat, som de også hedder i dag.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Snapchat, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Snapchat aktier

Snapchat aktier

Snapchat aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Snapchat aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Hvis vi kigger lidt på grafen her over, så kan du se kursprisen for snapchat det sidste år. Og som vi kan se, så har den altså fået nogle tæsk i starten af året og er blevet dernede. Det er dog ikke helt skidt hvis det er en virksomhed, som du syntes er interessant og som du tror på. For når kursprisen er lav, så kan du altså også købe aktier hos firmaet billigt. 

Køb din første Snapchat Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Snapchat aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Snapchat aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Snapchat aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Snapchat. 

For at købe aktier i Snapchat, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Snapchat aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Snapchat aktier?

Det er en beslutning som du skal træffe selv, vi giver dig så meget mulig information om den aktuelle virksomhed, så du har det bedste grundlag at træffe din beslutning ud fra. Men derfor vil jeg gerne give dig mit synspunkt på aktien herunder. 

Snapchat er en meget spændende virksomhed som kan gå mange veje, men det er også en virksomhed som skal ændre retning eller forny deres produkt for at blive ved med at være spændende at bruge. For når det handler om sociale platforme, så skifter vores forbrugsmønster og vi skifter tit platforme år for år. 

Derfor mener jeg også at Snapchat bliver nød til at forny deres produkt, for at blive ved med at være et af de fortrukne sociale medier. Som du nok ved så kommer der hele tiden nye til og derfor ser jeg også denne aktie som en aktie med en stor risiko, for hvis de ikke formår at forny platformen og følge med udviklingen, så vil vi se aktien falde og falde. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Snapchat aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Snapchat aktien?

Kursen på Snapchat aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Snapchat aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Snapchat aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.