Simcorp er en Dansk softwarevirksomhed, som primært producerer og leverer softwareløsninger til finans og investeringsbranchen i ind og udland. Og det er faktisk en ret stor virksomhed, som de fleste nok ikke kender særlig godt, hvis de overhovedet kender den. De har blandt andet leveret software til banker, nationalbanker, pensionskasser, fondsforvalter og mange andre.

Virksomheden blev stiftet i København i 2019, så det er altså en meget ung virksomhed og derfor mener jeg også det er en aktie som du bør investerer i, hvis du er villig til at løbe en risiko. De havde i 2019 mere end 1.823 ansatte og det tal er steget en del igennem 2022. De holder til i København, hvor de også har deres hovedkontor.  

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i SimCorp, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over SimCorp aktier

Rivian aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er SimCorp aktier?

At investerer i aktier er noget som er gået hen og blevet utrolig populært og det er da hellere ikke uden god grund. For før hen kunne de færreste finde ud af det, mest på grund at alt det man skulle indtaste hos skat ved et eventuelt salg. De fleste handelsplatforme indberetter din fortjeneste for dig helt automatisk nu til dags, det er derfor også blevet noget flere og flere gerne vil.

Når du køber en aktie hos et firma for eksempel SimCorp, så køber du faktisk en lille del af virksomheden som du ejer, og det er også derfor at når det går godt for virksomheden så stiger dine aktier i værdi og du kan sælge dem for en profit. 

Derfor gælder det også om at undersøge aktien inden du køber den, for at se om du kan ramme det rigtige tidspunkt at købe på. Det helt perfekte tidspunkt at købe på er når aktien ikke falder yderligere, men begynder at stige. En aktie kan begynde at stige igen hvis virksomheden får en stor ordre, eller udkommer med et nyt produkt som bliver utrolig populært. 

Herunder kan du se SimCorp regnskab igennem de sidste 5 år. 

Simcorp aktier

Køb din første SimCorp Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i SimCorp aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe SimCorp aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du SimCorp aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra SimCorp. 

For at købe aktier i SimCorp, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Walt SimCorp, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe SimCorp aktier?

Om dette er den rigtige aktie for dig og dine penge, er noget som du selv skal beslutte. Vores formål her på aktierdk.dk er at give dig alt den information om firmaet vi kan, så du har det bedste grundlag at træffe din beslutning ud fra.

Men derfor vil jeg gerne give dig mit synspunkt på aktien. For det er faktisk en meget spændende branche denne virksomhed er indenfor. Lige med software er nemlig noget som vi kommer til at skulle bruge en del mere af i fremtiden. Alt vores teknologi bliver hele tiden fornyet og derfor skal alt vores software også fornyes. 

Derfor ser jeg også SimCorp som en af de virksomheder der har mulighed for at vækste en hel del over de næste par år. Hvis du kan blive ved med at få de store opgaver fra banker og det offentligt, så vil jeg også mene at vi vil se deres aktie stige en del over de næste mange år.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på SimCorp aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster SimCorp aktien?

Kursen på SimCorp aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe SimCorp aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe SimCorp aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.