Du har dem nok på telefonen, for shopify er faktisk gået hen og blevet et allemands eje de seneste par år og det er da hellere ikke uden grund. Musik er nemlig nået vi alle elsker at høre og vi gør det flere gange om dagen. 

Shopify blev grundlagt i 2006 af e3 personer som hedder Tobias Lütke, Daniel Weinand og Scott Lake. I 2020 havde shopify en omsætning på 2,93 milliarder dollars, det er altså en virksomhed i den helt store kaliber. Udover at drive shopify som er der hovedaktivitet, så driver de altså også andre selskaber med stor succes. 

Herunder kan du se en graf for shopify aktier aktien igennem det sidste år. På grafen kan vi se de har haft et hårdt år, deres aktie er nemlig faldet med over 100%, derfor vil det også være et oplagt tidpunkt at købe deres aktier. 

Graf over Shopify Aktier

Shopify aktier

Shopify Aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Shopify aktier: Udbytte

Shopify er en svensk virksomhed og det er altså en virksomhed som ikke udbetaler udbytte til deres aktionærer og de har faktisk også meddelt at de ikke kommer til det på et tidspunkt. det er derfor en aktie som du kun kan tjene penge på, ved at købe og sælge. 

Det er derfor vigtigt at du nøje læser op på deres regnskab og hvilke planer de har for fremtiden, for at vide om det er den rette aktie at placerer dine penge i. Hvis din strategi er at købe aktier for derefter at beholde dem i flere år frem, så kunne det godt være den rette aktie for dig. Men er din strategi derimod at købe og sælge hurtigt igen, så ville jeg nok ikke vælge shopify aktier. 

Herunder kan du se Shopify regnskab for de sidste fem år. Det kan vi jo vælge at kigge lidt nærmere på, hvis vi starter med at kigge på deres omsætning, så har de altså formået at vækste i 5 år i træk. Derudover så har de også fået at vækste der bundlinje hele 4 år ud af 5, og det siger lidt om deres evner indenfor branchen. Jeg ser derfor en ret god fremtid for shopify aktien, det kan godt være den er nede lige nu, men aktier falder og stiger som vi andre skifter underbukser, derfor er det vigtigt at have koldt blod i årene og ikke nødvendigvis sælge, fordi aktien falder for den skal nok stige igen.

Shopify aktier

Køb din første Shopify aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Shopify så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Shopify aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Shopify aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Shopify. 

For at finde Shopify aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Shopify aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Shopify aktier?

Det kommer som sagt helt and på din strategi, hvis din plan er at købe og beholde aktierne i mange år frem, så kan shopify aktien være et rigtig godt valg, de har dog også nogle udfordringer som mange andre virksomheder som de skal have løst, for at beholde sin plads i toppen. Er din strategi derimod at købe og sælge hurtigt igen, så ville jeg ikke investerer mine penge i shopify aktier. 

Jeg tror Shopify kommer med en masse nye løsninger i fremtiden, derfor har jeg også valgt at investerer flere tusind kroner i shopify aktien. Som jeg ser det, så er det en aktie med en risiko da deres fremtid meget kommer and på om de kan blive ved med at udvikle deres produkt, så de holder sig foran konkurrenterne. 

Hvis det dog lykkes dem, så ser jeg en kæmpe fremtid for dem, det er hvertfald en aktie som jeg holder meget øje med og som jeg er spændt på at se hvad kommer til at bringe. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Shopify aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Shopify aktien?

Kursen på Shopify aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Shopify aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Shopify aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.