Samsung er en verdenskendt virksomhed, som har været her i rigtig mange år efterhånden. Det er en virksomhed som producerer elektronik produkter og som de fleste forbinder med kvalitet. Samsung er faktisk et Sydkoreansk firma, som mest er kendt for deres fjernsyn rundt om i verden. 

Samsung blev stiftet i 1938 og havde i 2017 en omsætning på intet mindre end 211,2 milliarder dollars, det tal er dog vokset en hel del siden 2017. Firmaet havde i 2014 mere end 590.000 ansatte, det tal er i dag over en million og vokser stadig for hvert år. Hvis du leder efter et stort og velkørt firma at investerer i, så vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på Samsung. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Samsung, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Samsung aktier

Samsung aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Samsung aktier?

Hvis du vælger at købe aktier hos Samsung, så kommer du faktisk til at eje en del af virksomheden og det er derfor din aktie også kommer til at stige i værdi når virksomheden gør. Når man skal købe en aktie, så gælder det om at købe den så billigt som muligt for derefter at sælge den dyre.

Hvis vi kigger på Samsung aktien over det sidste år på grafen ovenover her. Så kan vi se den er gået en del ned det sidste år, det kan der være mange grunde til. Vi har som sagt haft corona i hele verden, det er noget som er gået ud over virksomheder i stor stil, da de har skulle lukke mange af deres butikker i en periode. 

Køb din første Samsung aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Samsung så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Samsung aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Samsung aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Samsung. 

For at finde Samsung aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine Samsung aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Samsung aktier?

Som vi har været inde på længere oppe, så vil vi ikke anbefale dig aktier her på siden. Vi vil give dig det bedste grundlag at træffe din beslutning ud fra, så derfor kan du finde alle de oplysninger om firmaet som du skal bruge, for at kunne træffe en fornuftigt beslutning. 

Men derfor vil jeg da gerne give dig mit synspunkt på aktien, det er nemlig en ret spændende aktie hvis du spørger mig. De er en af de mest kendte virksomheder når det kommer til elektronik og så er de og kendt for deres høje kvalitet. Derfor ser jeg også en lys fremtid for virksomheden. De har dog også nogle problemer som de skal formå at komme igennem for at blive ved med at være en af de største, for udover at de har mange konkurrenter, så skal de være rigtig gode til at hoppe med på de nye former for elektronik der kommer i fremtiden.

En af dem som er ved at indtage Danmark og mange andre lande er VR. Det er noget som vi kommer til at se meget mere til i fremtiden, og det er da også noget som Samsung allerede har produceret produkter indenfor. Men derfor er det vigtigt de bliver ved med at opfinde nye produkter. De har blandt andet meddelt at de udkommer med en helt ny teknik indenfor vr her i 2023, det bliver spændende at følge. Hvis det er noget helt nyt, så er jeg sikker på deres aktie vil tage nogle dyk opad.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på samsung aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Samsung aktien?

Kursen på Samsung aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Samsung aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Samsung aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.