Royal Unibrew er Danmarks næststørste bryggerivirksomhed. Virksomheden ejer en hel del af de forskellige kendte mærker, som de fleste drikker dagligt, de ejer blandt andet Albani, Faxe, Maribo og ceres, det er derfor også en virksomhed der spiller med i den helt store liga. 

Virksomheden blev grundlagt i 1989 og siden har det gået rigtig stærkt. De har den dag i dag mere end 1.400 ansatte og havde en omsætning på 3,3 milliader danske kroner i 2021, hvor de forventer at vækste med 30% i 2022. De har bryghuse i mange forskellige lande nogle af dem er Letland, Litauen og Polen.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Royal Unibrew, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Royal Unibrew aktier

Royal Unibrew aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Royal Unibrew aktier?

Det er gået hen og blevet utrolig poplært at investerer en lille del af sin løn eller opsparing i aktier efter regering har oprettet den såkaldte aktiesparekonto. Det er en konto som du gratis kan oprette og investerer i aktier igennem og dermed kun betale 17% i skat i forhold til de normale 27% på et frit depot.

Du kan investerer dine penge i mange forskellige ting, det kan være aktier, kryptovaluta eller værdipapirer. Det de fleste investerer i er dog aktier, og det er der faktisk også en god grund til. 

For hvis du ikke ved det så betaler du faktisk banken penge for at have dine penge på din bankbog. Det gør du via negative renter, hvis du skal slippe for det, så kan du blandt andet vælge at investerer dine penge i Royal Unibrew aktier.

Herunder kan du se regnskabet for de sidste fem år for Royal Unibrew.

Royal Unibrew aktier

Køb din første Royal Unibrew Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Royal Unibrew aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Royal Unibrew aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Royal Unibrew aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Royal Unibrew.

For at købe aktier i Royal Unibrew, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Royal Unibrew, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Royal Unibrew aktier?

Det er selvfølgelig noget som du selv skal beslutte, vi giver blot alt den information vi kan finde om virksomheden, så du har en bedre viden om virksomheden til at træffe den rette beslutning for dig.

Min personlige vurdering af denne aktie er, at det er indenfor en branche som også vil være her om hundrede år. For sodavand og drikkevarer er noget der er blevet en kæmpe del af vores hverdag, og derfor er det hellere ikke noget vi lige dropper. Så jeg mener det er en forholdsvis sikker aktie at investerer i. 

Det skal dog sige at det er en aktie du kun skal investerer i, hvis du investerer med en langsigtet strategi. Med det så mener jeg det er en aktie du kan købe og sælge om ti eller tyve år, og først der inkassere din profit.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Royal Unibrew aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Royal Unibrew aktien?

Kursen på Royal Unibrew aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Royal Unibrew aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Royal Unibrew aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.