Rockwool er en dansk virksomhed, som i dag er den førende virksomhed indenfor stenuldsbaserede isoleringer. Det er en virksomhed som har hovedkontor i hedehusene, det er også der hvor den første Rockwool fabrik startede. 

Virksomheden blev grundlagt 1909 og har i dag mere end 11.600 ansatte, så det er altså en virksomhed i den store liga. Rockwool omsatte for intet mindre end 1,01 milliard i 2021, hvor de forventer et endnu bedre resultat i 2022. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Rockwool, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Rockwool aktier

Rockwool aktier

Rockwool aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Rockwool aktier?

Indenfor de seneste ti år, er det gået hen og blevet noget som de fleste kan finde ud af og som de fleste faktisk også gør. For nu til dags investerer over 40% af danskerne faktisk deres opsparing i aktier. Og det er helt klart også noget som vi vil anbefale dig at gøre, i stedet for at lade dine penge stå på bankkontoen.

Når du køber en aktie i et firma, så køber du faktisk en lille del af virksomheden. Jo flere aktier du køber hos den pågældende virksomhed, jo mere kommer du også til at eje af firmaet. Det skal dog siges at selvom du ejer noget af virksomheden, så giver det dig ikke ret til at bestemme noget i forretningen. 

Din aktie er dit bevis på at du ejer noget af forretning, og derfor vil du også se at når virksomheden vækster, altså tjener flere penge eller får en større omsætning. Så vil din aktie også stige i værdi. 

Køb din første Rockwool Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Rockwool aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Rockwool aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Rockwool aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Rockwool.

For at købe aktier i Rockwool, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Rockwool, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Rockwool aktier?

Om Rockwool er den rigtige aktie for dig, er noget som du selv skal beslutte. Hos aktierdk.dk har vi til formål at give dig atl den information vi kan finde om firmaet, så du kan træffe din beslutning ud fra det bedste grundlag som muligt. Men derfor skal du ikke snydes for min mening om rockwool aktien. 

Det er en aktie som jeg selv ejer aktier i, og så er det en aktie efter min mening som er et meget sikkert sted at placerer sine penge. Det er en virksomhed som har været her rigtig længe og som jeg personligt tror og vil være her rigtig mange år endnu.

For isolerer vores huse, det skal vi alle på et tidspunkt og her er rockwool den førende på markedet i hele norden. de skal dog stadig være gode til at udvikle nye produkter for at holde sig i spidsen af flokken, det er dog noget som de har været rigtig gode til tidligere, så det tror jeg også de kommer til fremadrettet. 

Hvis du leder efter aktie som vil give dig et lille min sikkert overskud hvert år, så er rockwool aktien noget jeg ville kigge nærmere på, hvis jeg var dig.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Rockwool aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Rockwool aktien?

Kursen på Rockwool aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Rockwool aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Rockwool aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.