Rivian er et amerikansk firma som producerer elbiler og det er faktisk en af de bedste indenfor kategorien. De er specialister indenfor truck elbiler og er foran mange af deres store konkurrenter som tesla og ford. 

Virksomheden blev stiftet i 2009, så det er altså en virksomhed med få år på bagen, men alligevel allerede en af de bedste indenfor elbiler. Det er blandt andet også derfor jeg syntes denne aktie er meget spændende. Virksomheden blev stiftet af Robert Scaringe og RJ Scaringe og har hovedkvarter i Irvine i Californien.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Rivian, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Rivian aktier

Rivian aktier

Rivian aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Rivian aktier?

En aktie er noget som er gået hen og blevet utrolig populært indenfor de seneste år og det er kun noget som bliver mere og mere populært over de næste år også. Ved at købe en aktie i for eksempel Rivian, så kommer du faktisk til at eje noget af virksomheden som du køber aktien i og dermed vil din aktie og stige eller falde alt efter hvor godt virksomheden klarer sig.

Det kan derfor godt gå hen og blive en god investering, hvis man kan ramme rigtigt og købe aktien når den er lav og sælge den når den er høj. Udover det så betaler du jo penge for at have dine penge stående i banken i forhold til negative renter, ved at investerer dem i stedet så kan du se din opsparing blive større i stedet for mindre.

hvis du gerne vil vide mere om kursprisen på denne aktie igennem det sidste år. Så kan du kigge nærmere på billedet ovenover, her kan du se hvordan kurspriser har været igennem 2022. Og det er faktisk ret intressant, for selvom aktieprisen var meget høj i Januar, så er den faktisk faldet igennem hele året selvom de har haft et rigtig godt år. 

Derfor mener jeg også det er det helt rigtige tidspunkt at købe aktier i Rivian på. Du kan købe aktier billigt lige nu og det er en kæmpe fordel, for de har meddelt de udkommer med en ny elbil i 2023. Hvis den går hen og bliver et hit som deres andre modeller, så vil vi altså se deres aktie stige en helt del. 

Køb din første Rivian Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Rivian aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Rivian aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Rivian aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Rivian. 

For at købe aktier i Rivian, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Walt Rivian, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Rivian aktier?

Hos aktierdk.dk giver vi ikke anbefalinger til hvilken aktie du bør købe. Men derfor vil jeg gerne komme med min personlige mening om aktien, det er nemlig en aktie som jeg selv ejer i min portefølje.

Om det er den rigtige aktie for dig at købe, er en beslutning du selv skal træffe. Jeg syntes dog selv det er en meget spændende aktie. Fordi at vi i fremtiden kommer til at skulle køre i elbiler alle sammen og derfor er Rivian et af de firmaer som har mulighed for at vinde det kapløb. 

De store firmaer indenfor bilbranchen er nemlig i gang med et stort kapløb om, hvem der kan producerer den bedste elbil. Den virksomhed der vinder det kapløb, kommer til at have en meget lys fremtid. Jeg tror Rivian er en af de virksomheder som kan vinde løbet. Derfor har jeg også selv købt nogle aktier hos dem, for at have mulighed for at være med, hvis der aktie eksplodere.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Palantir aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Rivian aktien?

Kursen på Rivian aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Rivian aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Rivian aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.