Pfizer er en verdenskendt og enorm virksomhed som producere mange forskellige lægemidler til hospitaler og patienter i USA. Der produkter er dog også at finde i mange andre lande. De har hovedkontor i New York. Det er for eksempel og pfizer der har produceret den corona vaccine som vi bruger her i Danmark og i mange andre lande. Vi derfor også deres aktie eksplorere dengang de fik godkendt vaccinen. 

Pfizer blev grundlagt i 1849, det er altså en virksomhed med rigtig mange år på bagen og derfor er det også en stabil og velanerkendt virksomhed i mange lande. Virksomheden blev grundlagt af en tysk kemiker ved navn Charles pfizer, det er også deraf firmanavnet kommer.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Pfizer, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Pfizer aktier

pfizer aktier

Pfizer aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Pfizer aktier?

Hvis du vælger at købe aktier i virksomheden pfizer, så kommer du faktisk til at eje en del af virksomheden og det er derfor din aktie også kommer til at stige i værdi når virksomheden gør. Når man skal købe en aktie , så gælder det om at købe den så billigt som muligt for derefter at sælge den dyre.

Som vi kan se på grafen over, så har de selvfølgelig haft et par nedture igennem året, det er dog ingenting i forhold til andre virksomheder og jeg vil derfor mene de har haft et ret stabilt år. 

Køb din første pfizer aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i pfizer så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe pfizer aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Pfizer aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra pfizer. 

For at finde pfizer aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine pfizer aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Pfizer aktier?

Hvis du vil have min ærlige mening, så er det en aktie som jeg tror utrolig meget på og det er da også en af de aktier som jeg ejer mest af. For de er i en branche som vil være her om 100 år også, vi kommer nemlig kun til at skulle mere og mere medicin. Derudover så har de også bevist at de er rigtig stærke og hurtigt til at opfinde nye mediciner, når der kommer nye sygdomme til. 

Der er et stort kapløb i gang i denne branche, for dem der opfinder kuren mod kræft, kommer til at vinde det helt store kapløb. Jeg tror personligt af en af de spiller som har rigtig god mulighed for at gøre det, er pfizer og af netop den grund har jeg opkøb en del aktier hos dem.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på pfizer aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Pfizer aktien?

Kursen på pfizer aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Pfizer aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Pfizer aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.