Pepsi er nok et firma som vi alle kender, og som vi nok alle drikker lidt for meget af til tider. Pepsi er et amerikansk firma, som producerer både de forskellige pepsi varianter og har været den store konkurrent til den velkendte coca-cola. Den første pepsi kom til verden i 1893 af farmaceuten Caleb Bradham, som solgte den under navnet Brad’s Drink fra sit apotek.

Virksomheden pepsi blev grundlagt i 1893 og har altså derfor mere end 100 år på bagen. Navnet blev forkortet fra Brad’s Drink til pepsi i 1961 og det har det heddet lige siden. Virksomheden producerer og sælger fødevarer, snacks og drikkevarer og har hovedkontor i Purchace i Harrison. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Pepsi, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Pepsi aktier

Pepsi aktier

Pepsi aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Pepsi aktier?

Med de seneste ti år, er det gået hen og blevet noget som de fleste kan finde ud af og som de fleste faktisk også gør. For nu til dags investerer over 40% af danskerne faktisk deres opsparing i aktier. Og det er helt klart også noget som vi vil anbefale dig at gøre, i stedet for at lade dine penge stå på bankkontoen.

Når du køber en aktie i et firma, så køber du faktisk en lille del af virksomheden. Jo flere aktier du køber hos den pågældende virksomhed, jo mere kommer du også til at eje af firmaet. Det skal dog siges at selvom du ejer noget af virksomheden, så giver det dig ikke ret til at bestemme noget i forretningen. 

Din aktie er dit bevis på at du ejer noget af forretning, og derfor vil du også se at når virksomheden vækster, altså tjener flere penge eller får en større omsætning. Så vil din aktie også stige i værdi. 

Køb din første Pepsi Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Pepsi aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Pepsi aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Pepsi aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Pepsi.

For at købe aktier i Pepsi, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Pepsi, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Pepsi aktier?

Her hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier til dig, vores formål er at give dig alt den information du har behov for om det pågældende firma, for at kunne træffe den bedste beslutning ud fra den bedste viden. 

Men derfor vil jeg gerne komme med min mening om pepsi aktien. Det er efter min mening en aktie som du bør investerer i, hvis du har et langsigtet mål. Og med det mener jeg at hvis du køber aktier, for først at sælge dem om ti eller tyve år. For hvis vi kigger på statestikken over pepsi aktien, så er den i gennemsnit steget 3-4% om året og det lyder måske ikke af meget. Men over tyve år, så kan det blive en rigtig fin profit. 

Det er en aktie med en meget lav risiko, for jeg ser ikke virksomheden som en der lige pludselig går konkurs. Pepsi og sodavand er blevet en så stor af vores hverdag at det ikke er noget vi holder op med at drikke, også selvom der kommer andre gode muligheder på markedet.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Pepsi aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Pepsi aktien?

Kursen på Pepsi aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Pepsi aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Pepsi aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.