Pandora er en af Danmarks største og mest velkendte smykkeforretninger. Pandora er også en virksomhed med mange år på bagen og de har klaret sig igennem en del forskellige kriser igennem tiden. Pandora blev stiftet i 1982 af per enevoldsen.

De startede med at importere smykker af thailand, men da efterspørgslen kun blev større og større valgte de at tage skridtet over til at sælge smykkerne til andre virksomheder, som så solgte dem i deres butikker rundt i landet. Pandora er en anerkendt virksomhed, som både er kendt i Danmark men også mange andre lande.

Herunder kan du se en graf for pandora aktier igennem det sidste år. Hvis du havde valgt at købe pandora aktier i august, ville du altså allerede nu kunne sælge med en fin lille fortjeneste.  

Graf over pandora aktie

pandora aktie

Pandora Aktie: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Pandora Udbytte

Pandora gør ligesom mange andre virksomheder betaler udbytte. Det vil altså sige at for hvert år, så udbetaler virksomheden et beløb til dig alt efter hvor godt året har været og hvor mange aktier du ejer. Her i 2022 forventer pandora at udbetale 16 kroner i udbytte pr aktie du ejer.

Det vil altså sige at hvis du for eksempel ejer 1000 aktier i pandora så får du udbytte på 16.000 kroner.

Herunder kan du se rengskabet for pandoras danske afdeling for de seneste 5 år, og som du kan se så går det rigtig godt hos dem. De havde faktisk mere end tre doblet deres indtjening 2021 i forhold til år 2020.

Køb din første pandora aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i pandora, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe pandora aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan Køber du pandora aktier

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier. 

For at finde pandora aktier, så skal du søge efter dem i søgefeltet. Derefter kan du klikke på aktien for at læse en del mere om den og se grafer og kurspriser lige nu. 

For at købe dine pandora aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe pandora aktier?

Pandora er en meget velkendt og anerkendt virksomhed, som har klaret sig i godt i rigtig mange år, hvilket også betyder at de har godt styr på deres forretning og hvor de skal hen med den. Derudover så kan vi også se længere oppe, at de er gode til at tjene penge også, hvilket gør deres forretning endnu stærkere.

Hvis du spørger mig, som du nok gør så vil jeg ikke være bange for at købe aktier i pandora, men man ved jo aldrig hvad der kan ske i fremtiden. Jeg har dog selv købt op i pandora og følger spændt med på, hvad der kommer til at ske de næste par år.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på DSV aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster pandora aktien?

Kursen på pandora aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe pandora aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe pandora aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.