Nvidia er en virksomhed som de fleste faktisk ikke kender særlig meget til, men en virksomhed som jeg personligt syntes er meget interessant. Det er en amerikansk teknologi virksomhed som primært producere grafik processen udstyr til computere. Indenfor teknologi verden er det en meget kendt virksomhed, som har skabt mange produkter som vi bruger dagligt uden at vide det.

Nvidia blev grundlagt i 1993 og siden har de skabt produkter på samlebånd der har gjort vores hverdag endnu nemmere. Det er en virksomhed som har hovedkontor i USA og som blev stiftet af Jen-Hsun Huang, Chris Malachowsky og Curtis Priem. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Nvidia, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Nvidia aktier

Nvidia aktier

Nvidia aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Nvidia aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Hvis du kigger lidt længere oppe på siden, så kan du se en graf over kursprisen det sidste år. Her kan vi se at den har været faldende hele året igennem, dog har den været lidt stigende de sidste par måneder af 2022. Når en aktie falder, så er det typisk et rigtig godt tidspunkt at købe aktier i virksomheden. Det er dog vigtigt at du først køber aktien, når du tror den ikke kommer til at falde mere. 

Køb din første Nvidia Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Nvidia aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Nvidia aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Nvidia aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Nvidia. 

For at købe aktier i Nvidia, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Nvidia aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Nvidia aktier?

Om Nvidia er den rigtige virksomhed for dig at investerer i, er en beslutning som du selv skal beslutte. Jeg kan give dig en masse information om virksomheden her i indlægget og give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra.

De er en virksomhed som opererer indenfor en meget spændende branche og det er en branche som er i udvikling hele tiden. Derfor ser jeg også denne aktie som en meget spændende aktie og en jeg holder meget øje med selv. For i fremtiden indenfor de næste år kommer vi til at se en masse nye produkter både indenfor computer men også mobiler og her kommer Nvidia formentlig på banen med teknologien.

Det er dog vigtigt at nævne at der aldrig er noget der er sikkert indenfor aktier, derfor er det også vigtigt du træffer en beslutning selv og at du har undersøgt virksomheden du vil investerer i, inden du vælger at købe aktier hos dem.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Nvidia aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Nvidia aktien?

Kursen på Nvidia aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Nvidia aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Nvidia aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.