Nordfyns bank er en dansk lokal bank med 8 afdelinger rundt om omkring på Nordfyn og Odense. Banken formåede at præsenterer et resultat på 46 millioner korner i 2016 og siden hen er det tal kun vokset år efter år. Banken hed oprindeligt Bogense bank, men blev senere hen ændrede til Nordfyns bank. 

Virksomheden blev grundlagt i 1897, så det er altså en bank som efterhånden ar været her i mange år. De har 108 ansatte og forventer at vækste deres forretning over den næste årrække. Banken bliver ejet af et firma ved navn Lundstrøm Holding. Udover nordfyns bank så har de også et datterselskab der hedder Nordfyns Finans A/S.

Hvis du har besluttet dig for at købe Nordfyns bank aktier, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Nordfyns bank aktier

Nordfyns bank aktier

Nordfyns bank aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Skal jeg investerer i aktier?

Om det er det rette for dig at investerer i aktier, det er noget som du selv skal beslutte dig for. For selvom man kan tjene penge på at købe og sælge aktier, så kan man også tabe sine penge eller hvert fald dele af dem. Derfor anbefaler vi også at du aldrig investerer mere end du har råd til.

Med det sagt så er det et fornuftigt sted at investerer sine penge i stedet for blot at opbevarer dem på din bankkonto. For som det er nu i Danmark så skal vi arbejde til vi bliver +70 år og det er de færreste der kan det. Derfor er det vigtigt at du for dine penge til at arbejde for dig od ikke omvendt.

Det kan du blandt andet gøre ved at investerer i aktier eller kryptovaluta. For når du investerer i aktier så kan de stige i værdi uden at du skal røre en finger og hvis vi kigger på aktiemarkedet over de seneste 10 år, så er største delen af alle aktier faktisk steget over den periode.

Køb din første Nordfyns bank Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i Nordfyns bank aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Nordfyns bank aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Nordfyns bank aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Nordfyns bank.

For at købe Nordfyns bank aktier, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Nordfyns bank aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Nordfyns bank aktier?

Som jeg har været inde på tidligere i andre indlæg om bank aktier, så ser jeg dem som et meget sikkert sted at investere. For med banker der kræver det du har en meget stærk kapital og du skal kunne stå i mod diverse kriser for at kunne få lov til at åbne en bank forretning og derfor er det også virksomheder som ikke lige pludselig går konkurs. 

Derfor mener jeg også at hvis du er interesseret i at investerer i banker, så er Nordfyns bank aktier en god mulighed for dig. Hvis vi kigger på aktien over de seneste fem år, så er den faktisk steget over 100%.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Nordfyns bank aktier her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Hvad koster Nordfyns bank aktier?

Kursen på Nordfyns bank aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Nordfyns bank aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Nordfyns bank aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.