NIO er en stor og anerkendt kinesisk bilproducent som har hovedkontor i Shanghai. De er specialister indenfor design og udvikling indenfor elektriske køretrøjer bland andet biler. Virksomheden er specielt kendt for deres batteristationer, hvor du kan bytte dit batteri i bilen i stedet for at skulle oplade det. 

Virksomheden blev stiftet i 2014 i Shanghai er dermed en forholdsvis ny virksomhed, i forhold til de andre virksomheder som vi har skrevet om. De havde en omsætning på 16,26 milliader CNY i 2020, deres omsætning er dog vokset betydeligt de seneste år, eftersom elbiler er blevet det nye sort. 

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i NIO, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over NIO aktier

NIO Aktier

NIO aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er NIO aktier?

En aktie er en lille andel af virksomheden. Det vil altså sige at når du køber en aktie af en virksomhed, så køber du altså også en lille del af virksomheden. Når det så går godt for virksomheden, ved de enten øger deres omsætning eller får en stor ordre, så vil din aktie også stige i værdi. 

Det er gået hen og blevet meget populært at investerer sine penge i aktier, fordi det efterhånden er blevet så nemt og overskueligt at investerer og det er noget som de fleste kan finde ud af eller lære på ingen tid.

Hvis du ikke ved det endnu, så betaler du altså banken penge  for at have dine penge stående på kontoen. Det vil sige at din opsparing bliver mindre og mindre hver får hver måned du har dem stående i banken på grund af negative renter. Men ved at investerer dem i aktier, så kan du altså se din opsparing gro, i mens du tjener flere penge du kan investerer for.

Køb din første NIO Aktie

Hvis du går og overvejer at investerer i NIO aktier, så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe NIO aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du NIO aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra NIO.

For at købe aktier i NIO, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine NIO, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe NIO aktier?

Det er en beslutning som du selv skal træffe, vores formål med denne side er at, give dig alle de oplysninger vi kan finde om virksomheden, så du har det bedste grundlag at træffe din beslutning ud fra. Men derfor skal du ikke snydes for min personlige mening om aktien NIO.

NIO er som sagt et firma der producerer og designer elbiler, og elbiler er noget som vi kommer til at se en helt del mere til i fremtiden. Derfor mener jeg også det er en rigtig god branche at investerer indenfor. NIO er dog en af de nye virksomheder, så om de vinder kapløbet det er meget svært at spå om. 

De er dog en virksomhed som har styr på det de laver, og hvis der er noget som de kan finde ud af i Kina, så er det at designe og producerer nye produkter. Derfor ser jeg også NIO som en af dem, der kan vinde det store kapløb om den bedste elbil. 

Jeg har personligt selv købt aktier i NIO, fordi jeg tror på de kan være med i toppen. derudover så har de netop udmeldt at de udkommer med en ny elbil i 2023. Hvis det bliver et hit og den er bedre end for eksempel tesla og de andre store konkurrenter, så vil vi se aktien tage nogle skridt op.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på NIO aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster NIO aktien?

Kursen på NIO aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe NIO aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe NIO aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.