Nike er en virksomhed som de fleste af os kender og som vi bruger dagligt, enten i form at deres sportstøj eller sko. Det er en virksomhed som er kendt i hele verden og som sælger deres produkter rundt om i hele verden også. Nike er mest kendt for deres sportstøj og deres sko, og det er da hellere ikke uden god grund at de bliver solgte i million vis. De har nemlig været rigtig gode til at producerer sko til den yngre men også den ældre målgruppe, så de rammer altså en stor bredde af befolkning og det er en af grundene til de har den succes som de har. 

Virksomheden Nike blev stiftet i 1964 og er faktisk en Amerikansk virksomhed. Det omsætte for 37,4 milliarder dollars i 2021 og det tal er steget betydeligt her i 2022. Du har altså mulighed for at købe dig ind i en velsmurt og veldrevet virksomhed, som ved hvad de laver og skal lave i fremtiden.

Hvis du har besluttet dig for at købe aktier i Nike, så anbefaler vi at du bruger etoro som handelsplatform. Det er en meget brugervenlig og nem side at navigerer rundt på og derfor anbefaler vi den også til dig!

Etoro-liste
5.0/5

Graf over Nike aktier

Nike Aktier

Nike aktier: Vores anbefaling

Vores mål her på aktierdk.dk er ikke at give dig anbefalinger til aktier, som så mange andre gør. Vores mål er at give dig det bedste grundlag til at træffe din beslutning ud fra. Vi prøver at belyse alle de forskellige faldgrupper der kan være ved en aktie, men også alle de gode muligheder er eventuelt kan være. 

Et af de bedste værktøjer som vi kan anbefale at du bruger, inden du træffer din beslutning er kursmål. Undersøg eventuelt også hvad banker og investeringsforeninger anbefaler og træf derefter din beslutning ud fra det og så brug din egen mavefornemmelse. 

Hvad er Nike aktier?

Når du vælger at købe en aktie, så køber du en del af virksomheden. Det er også derfor at din aktie stiger i værdi, når virksomheden enten omsætter for mere eller for en stor ny ordre. Det kan derfor godt blive en lukrativ investering, hvis du for eksempel investerer i et firma, som senere hen vokser og for mange nye store ordre. 

Hvis vi vælger at kigge nærmere på grafen ovenover, så kan vi se at kursprisen på Nike er faldet en del her de sidste par måneder, og det er derfor det oplagte tidspunkt at investerer i virksomheden hvis det er en forretning som du tror på.

Køb din første Nike aktie 2023

Hvis du går og overvejer at investerer i Nike aktier så er der et par ting du skal gøre, hvis du ikke allerede har en bruger hos en handelsplatform. For at kunne købe aktier, skal du nemlig have en profil på en handelsplatform. Her kan vi anbefale dig etoro, det er en super nem og bruger venlig platform, som de fleste kan finde ud af at bruge meget hurtigt. 

Herunder har vi lavet en guide til hvordan du opretter en bruger på etoro handelsplatform og hvordan du nemt og hurtigt køber dine første aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Inden du kan gå i gang med at købe Nike aktier, så skal du have valgt den handelsplatform som du ønsker at bruge. Der er et væld af forskellige platforme, som kan bruges. Vi har dog valgt at anbefale etoro, da det er en super nem og bruger venlig platform som egner sig rigtig godt til nybegyndere. 

Du har måske gået og overvejet at investerer igennem din bank? Det er dog ikke noget vi kan anbefale dig, da du kommer til at betale dyre domme i gebyrer.

Jeg anbefaler eToro, da kurtage er 0 kr. når du køber aktier på deres handelsplatform. Der er rigtig stor prisforskel på de forskellige platforme, derfor er det vigtigt du sætter dig ind i deres priser hvis du vælger en anden platform.

nordnet-toplist_stb
4.5/5
Saxo-Bank-Logo
4.3/5
Etoro-liste
5.0/5

2. Opret en konto

Så snart du er kommet ind på etoro hjemmeside, så kan du nemt og hurtigt oprette en bruger. Du skal blot klikke på “begynd at investere” og derefter kan du udfylde dine personlige oplysninger. 

Det er vigtigt du tjekker din mail når du har oprettet din bruger, du vil nemlig modtage en mail som du skal bekræfte. Det skal du for at verificere at det er dig som person.

etoro

3. Sådan køber du Nike aktier?

Nu har du fået oprettet din konto hos etoro og du har overført midler til din konto, så nu er du faktisk klar til at købe dine første aktier fra Nike. 

For at købe aktier i Nike, så skal du bruge søgefeltet, hvor du skal indtaste navnet på den virksomhed som du gerne vil købe aktier hos. Der kan du også læse mere om aktien og se grafer for den over flere år.

For at købe dine Nike aktier, så skal du blot klikke på ”Handel”.

Se lignende aktier:

Bør man købe Nike aktier?

Nike er som sagt en gigant virksomhed i hele verden og det er en forretning som de fleste af os både kender og bruger dagligt, derfor ser jeg også Nike være her om 100 år. Hvis de kan blive ved med at producerer tøj, sportstøj og sko som rammer en bred målgruppe så er det en virksomhed som vil tage endnu mere fart på, de næste par år. 

Med det sagt så har de også nogle problemer som de skal have løst, det er for eksempel kopi varer. Det bliver mere og mere bredt at købe kopi varer fra de dyre mærker og dermed mister virksomheden også vigtigt omsætning. Det skal de finde en løsning på, for at kunne blive ved med at vækste deres forretning.

Det er helt klart en aktie jeg ville kigge nærmere på, hvis din strategi er at investere i virksomheder på lang sigt. 

Jeg håber du er blevet lidt klogere på Nike aktien her i indlægget og så vil jeg bare ønske dig held og lykke med dine investeringer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Nike aktien?

Kursen på Nike aktier skifter hver dag. I denne artikel kan du se den nyeste live kurs.

Skal jeg købe Nike aktier?

Hos aktierdk.dk anbefaler vi ikke aktier, vi giver dig alt den information du har brug for, for at kunne træffe den rigtige beslutning selv.

Hvor kan jeg købe Nike aktier?

Det kan du blandt andet gøre hos etoro, som er en af de mest brugervenlige handelsplatforme.